Γυναίκα κυνηγός. @haveatea.gr

imageedit_4_8694349020

 

75957bf5ddf5a42131870ada8290dbfb.jpg

 

imageedit_3_6000043958

 

 

Αυτόν που θέλω θα τον κυνηγήσω. Όχι, δε θα ντραπώ. Και επειδή είμαι γυναίκα; Αν δεν διεκδικήσω αυτόν που διάλεξα, πως θα αποδείξω ότι οι γυναίκες μπορούν; Αυτά τα στερεότυπα με ενοχλούν· του τύπου «Έχει χαθεί το φλερτ», «οι άντρες πια κωλώνουν να φλερτάρουν μια γυναίκα», «έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι» και άλλα τέτοια χαζά.

Όχι, το φλερτ δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Πόσο μάλλον για μια γυναίκα που θέλει έναν άντρα. Όμως η αποφασιστικότητα και η θηλυκότητα είναι αρετές που θα κάνουν το γυναικείο φλερτ να πετύχει. Η μάχη των δυο φύλων δε θα σταματήσει ποτέ. Οι γυναίκες όμως, στη μάχη αυτή, βάζουν πλέον τα δυνατά τους. Και όχι, δεν είμαστε όλες φεμινίστριες. Ούτε είμαστε ισχυρό φύλο. Όμως όταν θελουμε κάτι, προσπαθούμε με οποιονδήποτε τρόπο και μέχρι τέλους, να το κατακτήσουμε.

Η λεγόμενη «γλώσσα του σώματος» και ένα απλό χαμόγελο αρκούν για να γίνει η πρώτη κίνηση από μια κοπέλα. Τα επόμενα βήματα θα είναι αργά, σταθερά και αποφασιστικά. Η «γυναίκα κυνηγός», όμως, ξέρει που να σταματήσει. Ναι, θα διεκδικήσει. Ναι, θα παλέψει να κατακτήσει αυτόν που θέλει. Θα σταματήσει, όμως, όταν θα βρει την απόλυτη αδιαφορία από την άλλη πλευρά. Έτσι και αντίστροφα, όταν θα βρει ανταπόκριση, δε θα σταματήσει να συνεχίζει.

Θα συνεχίσει να προσπαθεί να διατηρήσει την προσοχή από την άλλη πλευρά. Δεν θα θεωρήσει τον «απέναντι» της δεδομένο. Θα νιώσει ικανοποίηση όταν θα έχει κατακτήσει αυτόν που τόσο ήθελε, όμως δεν θα σταματήσει να τον διεκδικεί. Γιατί μια ερωτευμένη γυναίκα, μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα απ’ όσα όλοι φανταζόμαστε.

@Μαρίνα

 

#womensday

 

 

 

mRPyzt

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s