Μόνο αν με μάθεις, θα καταλάβεις. @haveatea.gr

imageedit_4_8694349020

 

 

8ed6c3f0c17536243389a96d9d5b1699.jpg

 

imageediRTTT55472122

 

Γράφω συχνά για μένα, μπορείς να με χαρακτηρίσεις ως εγωπαθή αν θέλεις, εγώ δεν θα σε διορθώσω κι ας είσαι λάθος. Αν έχεις μία λανθασμένη άποψη για μένα τότε προτιμώ να παραμείνει έτσι. Δεν προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους για κάτι άλλο από αυτό που συμβιβάζονται να δουν. Δεν τους προδίδω όσα αρνούνται οι ίδιοι να ακούσουν.

Γράφοντας για μένα ανακαλύπτω καινούρια πρόσωπα, αλλάζω συχνά μα αναλύοντας τα γίνομαι υπερήφανη. Δυνατό flashback σε κάθε γραμμή από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου εώς σήμερα. Πώς έφτασα ως εδώ; Την Δευτέρα ξυπνάω νιώθοντας απλή, ίσως και περιττή, τις υπόλοιπες μέρες ανακαλύπτω μία μοναδικότητα, περίεργη μοναδικότητα. Τις Κυριακές αισθάνομαι μπερδεμένη, δεν είναι τυχαίο που επιλέγω αυτή τη μέρα για να γράφω. Ούτε ο καφές μου δεν πετυχαίνει πια.

Γνώρισε με κι αν έστω και λίγο με εκτιμήσεις θα καταλάβεις πόσα λίγα πράγματα θα μου φέρουν ευτυχία, πράγματα που δεν κοστίζουν όμως στοιχίζουν αν τα δώσεις σε λάθος άνθρωπο. Για εμένα ο σωστός, προκύπτει, να είσαι εσύ. Κάθε φορά που σε κοιτάζω με αγάπη αισθάνομαι ότι τα μάτια μου λάμπουν, δεν ξέρω πως συμβαίνει, μα εύχομαι να το έχεις αντιληφθεί. Μπορώ να καταλάβω μόνο από τις ανάσες σου τι συναισθήματα σε περιτριγυρίζουν, παράξενο ε; Αυτό συμβαίνει επειδή ήθελα να σε διαβάσω μονομιάς. Και πάλι είπα πολλά, και πάλι πρόδωσα ακόμη περισσότερα.Κατάθεση ψυχής σε λίγες λέξεις που ίσως και να μαντεύουν πως είμαι κι εγώ λίγο όμορφη -τελικά- ψυχικά.

@Μίνα

 

 

 

mRPyzt

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s