Ένα «μου λείπεις» δρόμος. @haveatea.gr

imageedit_4_8694349020

 

ea79cf404ba5fcc5a46ccbc61c624198.jpg

 

imageedit_5_tttgg6271272569.png

 

Νιώσε τα κείμενα μας, με φωνή!

 

Γαμώτο, κάτι έχω πάθει και δε μπορώ να συγκεντρωθώ πια. Δε μπορώ να νιώσω, δε μπορώ να γράψω, δε μπορώ να ζήσω. Όλα -και όλοι φαίνονται τόσο λίγα μπροστά σου. Φοβάμαι τόσο να παραδεχτώ ότι μου λείπεις. Ότι σε έχω ανάγκη. Ότι χρειάζομαι το καλημέρα σου, το καληνύχτα σου. Τη μυρωδιά σου στο σπίτι.

Το θυμάσαι το σπίτι μας; Δεν υπάρχει πια. Κάποιος άλλος θα μένει εκεί τώρα. Τώρα υπάρχει το σπίτι μου και το σπίτι σου. Ο σκύλος μου κι ο σκύλος σου. Η ζωή σου, η ζωή μου. Μα που πήγε τελικά το μας; Πού πήγαμε εμείς; Μου λείπεις. Φοβάμαι να το παραδεχτώ ενώ ταυτόχρονα θέλω να το φωνάξω σε κάθε στενάκι που έχουμε ανταλλάξει φιλιά. Σε κάθε στενό που σε κοίταξα και μου χαμογελούσες. Σε κάθε στενό που τα μάτια σου έλαμπαν που ήμουν δίπλα σου.

Θα περάσει λένε, είναι μέχρι να βρω κάποιον άλλο. Μα πως μπορώ να βρω άλλον μάτια μου όταν στο μυαλό μου υπάρχεις μόνο εσύ; Μου λείπεις. Πού είσαι; Γιατί αργείς τόσο; Γιατί δεν έρχεσαι; Πέρασαν κάμποσοι μήνες κι ακόμη να φανείς. Αναλώνομαι μακριά σου. Με χαλάνε και χαλιεμαι. Έλα να με μαζέψεις από ξένα κρεβάτια και αγκαλιές χωρίς ουσία. Έλα να με πάρεις να πάμε στο σπίτι μας. Αργείς και έχω αρχίσει να ξεχνάω τη μυρωδιά σου. Έχω αρχίσει να ξεχνάω τι χρώμα έχουν τα ματιά σου. Ακόμη και τη λάμψη τους ξεχνάω. Πού είσαι επιτέλους;

Δε θα έρθεις. Όλοι αυτό λένε, μα εγώ ακόμη μπορώ να σε ακούω να μου μιλάς. Να λες το όνομα μου και να με μαλώνεις που καπνίζω τόσο. Κι εγώ να σε κοιτάζω απολογητικά όποτε στρίβω ακόμη ένα τσιγάρο. Μα μάτια μου η γεύση της νικοτίνης είναι η μόνη που έχει μείνει να σε θυμίζει. (Μου) λείπεις.

Έλενα

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s