Γιατί θυμώνεις; Εγώ σε έμαθα να χαμογελάς. @haveatea.gr

imageedit_4_8694349020

 

Screenshot_1.png

 

imageedit_5_tttgg6271272569

 

Μπαίνω στη διαδικασία να γράψω όλο αυτό γιατί νιώθω την ανάγκη να το βγάλω από μέσα μου. Να βγάλω από μέσα μου όλα τα νεύρα, τον θυμό και την απογοήτευση που κουβαλάω μήνες τώρα. Πάρ’ το σαν ένα ξέσπασμα αν θες αλλά τώρα είναι η σειρά μου να μιλήσω. Ανέχτηκα τα πάντα. Πιέστηκα. Στεναχωρήθηκα. Τσαντίστηκα. Κι όλα αυτά για να είσαι εσύ εντάξει. Για να είσαι καλά. Για να έχεις ένα λόγο να χαμογελάς.

Ήρθες και έμοιαζες τόσο σωστός, αληθινός. Ο πιο σωστός απ’ όλους. Και τελικά κατέληξες το μεγαλύτερο μου λάθος. Δε μετάνιωσα. Ποτέ δε το κάνω. Ακόμη και τα λάθη διδάσκουν. Στο έχω ξανά πει. Είσαι η πιο συνειδητή επιλογή μου. Ήξερα ακριβώς που έμπλεκα και ήθελα -ειλικρινά- να το κάνω. Επειδή νόμιζα ότι αξίζει. Επειδή πίστευα σε εσένα. Στο έχουν άραγε ξανά πει; Πίστευα σε εσένα! Ήξερα ποιος είσαι καλύτερα απ όλους στους οποίους παρουσιάζες το προσωπείο αυτού που ήθελαν να δουν.

Σε εμένα ήσουν εσύ. Σε έχω δει να χαμογελάς. Να κοπανάς το κεφάλι σου στη ντουλάπα από τα νεύρα. Σε έχω δει να κλαις. Και σε όλα αυτά ήμουν εκεί και σε αγαπούσα λίγο παραπάνω την κάθε φορά. Κι όταν έφτασε η στιγμή που χρειάστηκε να είσαι εσύ εκεί για εμένα, τι έκανες; Την πιο δειλή κίνηση που θα μπορούσες. Έφυγες. Έτσι απλά εξαφανίστηκες και δύο χρόνια ήταν σα να μην υπήρξαν ποτέ. Και θέλω τόσο να σε μισήσω γι αυτό. Τόσο πολύ, που δε μπορώ να το κάνω.

Δεν ήσουν ποτέ αυτοκαταστροφικός. Ήσουν απλά η καταστροφή μου. Και όσο το έβλεπα τόσο ήθελα να κάνω ότι δε το βλέπω. Επειδή με ένοιαζες εσύ περισσότερο από το εγώ μου. Περισσότερο από το εγώ μου. Περισσότερο από το εμείς. Κι εγώ είμαι τόσο χαζή που ακόμη αναρωτιέμαι αν με σκέφτεσαι.Η αν σου λείπω. Και ώρες ώρες απορώ, γιατί τελικά είσαι θυμωμένος; Όλα έγιναν όπως τα ήθελες. Ήρθες όταν ήθελες, έφυγες όταν το αποφάσισες. Τι λόγους έχεις να είσαι θυμωμένος; Εγώ θα έπρεπε να είμαι θυμωμένη. Για εμένα και με εμένα. Μα παρ’ όλα αυτά ακόμη δεν είμαι. Εσύ γιατί είσαι λοιπόν;
Εγώ σε έμαθα να αγαπάς. Εγώ σε έμαθα να χαμογελάς. Σε έμαθα να είσαι εσύ, επειδή είσαι μοναδικός. Γιατί είσαι θυμωμένος;

Έλενα

 

 

 

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s