Για τους ανθρώπους που μυρίζουν υπέροχα. @haveatea.gr

imageedit_4_8694349020

 

18813343_1191475314314621_6927194885210492364_n.jpg

 

imageedit_4_8600324973

 

Μία από τις αγαπημένες αισθήσεις του ανθρώπινου οργανισμού είναι η όσφρηση. Τόσο μοναδική αίσθηση, όσο και η μυρωδιά του κάθε ανθρώπινου σώματος. Τόσο ξεχωριστή από όλες τις υπόλοιπες, που πολλές φορές ένα πανέμορφο άρωμα μπορεί να καταστρέψει τη μαγεία της. Στην πραγματικότητα η ασφάλεια του αρώματος κρύβει πολύ καλά την μοναδικότητα μας μέσα σε πολυφορεμένες και διάσημες οσμές, με αποτέλεσμα την απόκρυψη της πραγματικής μυρωδιάς του καθενός.

Η μυρωδιά κάθε ανθρώπου είναι μοναδική, ξεχωριστή, κάνεις δεν μπορεί να την αντικαταστήσει ή να βρει ίδια. Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να πάρει τη θέση του άλλου. Η φυσική μυρωδιά είναι σημαντική. Στην ουσία την φυσική μας μυρωδιά την γνωρίζουμε μόνο εμείς. Ίσως και μετρημένα άτομα. Όσα έχουμε επιτρέψει εμείς οι ίδιοι να γνωρίζουν. Την προστατεύουμε τόσο καλά πίσω από τα εμπορικά αρώματα λες και είναι το μυστικό μας. Το πιο πολύτιμο κομμάτι μας.

Για αυτό το λόγο ακριβώς , οι περισσότεροι από εμάς συνδιάζουμε μυρωδιές με ανθρώπους. Ξέρεις τις μυρωδιές των ανθρώπων που δεν γίνεται να ξεχάσουμε. Ναι, αυτή την προσωπική μυρωδιά που είναι τόσο διαφορετική από όλες τις άλλες, και θα την αναγνωρίσεις από χιλιόμετρα μακριά. Αυτή η αγαπημένη μυρωδιά που όπου και να βρίσκεσαι μόλις την νιώσεις θα ψάξεις αμέσως γύρω σου προσπαθώντας να δεις αν βρίσκεται όντως εκεί το πρόσωπο που ταυτίζεται μαζί της. Κάποιος κάποτε είπε πως οι μυρωδιές φέρνουν εικόνες του χθές ξανά μπροστά σου. Στην πραγματικότητα μπορούν να σε ταξιδέψουν πολύ εύκολα στο παρελθόν. Να σου θυμίσουν εικόνες από τα παιδικά σου χρόνια, καλές και κακές στιγμές, ανθρώπους που με το πέρασμα των χρόνων ήρθαν και έφυγαν, ακόμη και αγκαλιές, που χανόσουν μέσα για δεύτερα ή και ώρες ολόκληρες.

Μπορούν να σε μαγέψουν στο πέρασμα τους, ακόμη και να σου ξυπνήσουν συναισθήματα που δεν γνώριζες ότι υπάρχουν ακόμη μέσα σου. Βλέπεις ο χρόνος περνά, δεν μένει λεπτό πίσω, άνθρωποι πάνε κι έρχονται, εικόνες και στιγμές αλλάζουν μονίμως. Τίποτα δεν μένει ίδιο. Παρά μόνο αυτές οι μυρωδιές. Που δεν θα αλλάξουν ποτέ. Όσο κι αν τις ποτίζουμε με φθηνά αρώματα και χαμογελάμε με αυτοπεποίθηση. Πάντα θα μένουν εκεί να μας υπενθυμίζουν πόσο ξεχωριστοί είμαστε , γιατί το άρωμα μας είναι σαν την εικόνα μας στον καθρέφτη, που μόνο εμείς οι ίδιοι αντέχουμε να τη δούμε εντελώς γυμνή.

#cheerstolove

Σήλια

 

 

 

 

 

Ακολούθησε μας στο Facebook!

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s