Αν τα σχήματα μιλούσαν. @haveatea.gr

imageedit_4_8694349020

 

403daece13e3fa5f244ddcc212a27faa

 

 

imageedit_1_6692473888

 

Κύκλος.

Ο κύκλος είναι οικογένεια. Είναι τρεχούμενο νερό. Ο κύκλος είναι ζωή, ο ήλιος που τη δημιουργεί. Είναι η αρχή και το τέλος. Είναι το ολοκληρωμένο, το ευαίσθητο, είναι μια αγκαλιά. Ο κύκλος είναι μια επιθυμία που γίνεται πραγματικότητα. Είναι η ελπίδα και η νοσταλγία. Είναι η ιστορία που επαναλαμβάνεται, τα λόγια σου που ανακυκλώνονται. Είναι το αγαπημένο σου κομμάτι στα ακουστικά σου, η ίδια λούπα που δεν έχει καταντήσει βαρετή. Είναι οι σκέψεις που κάνεις κάθε βράδυ ξανά και ξανά, οι οποίες δεν καταλήγουν σε πράξεις το πρωί. Είναι η ρουτίνα σου, είναι το comfort zone που έχεις ορίσει γύρω από τον εαυτό σου.

Το τετράγωνο είναι η άμυνά σου. Είναι το σίγουρο, το αληθοφανές, το πειστικό. Είναι το πατρικό σου σπίτι και η πλατεία που άραζες τα απογεύματα. Είναι το απόλυτο, που δε δέχεται συν και πλην. Είναι το τέλειο. Είναι το συνηθισμένο, το ανιαρό. Είναι βιβλίο και θρανίο. Είναι παράθυρο που σου επιτρέπει να δεις έξω, αλλά όχι και να βγεις. Είναι το ταβάνι που κοιτάς κάθε πρωί, είναι ο φίλος που έχεις από παιδί. Είναι το κουτί με τις παλιές σου κασέτες, τις φωτογραφίες, το άτομο που ήσουν πέρυσι. Τετράγωνο είναι το παρελθόν σου, αλλά όχι το μέλλον σου, είναι η ρίζα σου, η εμπειρία σου.

Τρίγωνο είναι η επίθεση. Είναι ο κακός σου εαυτός, η αιτία των προβλημάτων σου. Είναι φωτιά που καις τα άχρηστα, είναι το άγνωστο. Είναι το παρόν. Είναι το play, το τώρα, η απόφαση, η επιλογή. Τρίγωνο είναι ένα ταξίδι, μια βουτιά στη θάλασσα, το ταλέντο σου. Τρίγωνο είναι το πρώτο βήμα στη σκάλα, είναι το χαμόγελο της επιβεβαίωσης. Είναι η αίσθηση της επιτυχίας, η πυραμίδα που σκαρφαλώνεις. Είναι τα καινούρια σου sneakers, είναι το ψέμα. Είναι το κατόρθωμα ως απάντηση σε όλους όσους σου έλεγαν ότι θα αποτύχεις. Είναι η στιγμή που δείχνεις τα δόντια σου, είναι η γροθιά στο σαγόνι.

Το μέλλον. Πολύγωνο είναι το μυαλό σου. Είναι η οπτική σου γωνία, οι σκέψεις σου, οι γνώσεις σου. Είναι οι προσωπικές σου σχέσεις, είναι η συμπεριφορά σου. Είναι το δίλημμα. Είναι το should I stay or should I go. Είναι η δεύτερη ευκαιρία που δεν ξέρεις αν θα δώσεις. Είναι οι στόχοι σου, τα όνειρά σου. Είναι η γεύση, οι μυρωδιές, οι εικόνες. Είναι οι αναμνήσεις, είναι οι φοβίες. Είναι τα χρώματα, είναι οι ήχοι. Είναι τα όμορφα μαλλιά, είναι τα βλέμματα που διασταυρώνονται. Είναι η διάθεση σου που ανεβοκατεβαίνει, είναι η ατυχία. Είναι η ήττα, είναι το χιλιοφορεμένο σου t-shirt. Είναι η διέξοδος, πολύγωνο είσαι εσύ.

Ειρήνη

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s