Έρωτας είναι… @haveatea.gr

imageedit_4_8694349020

 

15492143_1031923450269809_7121120531800329797_n.jpg

 

imageedit_3_5356630641

 

 

Έρωτας είναι να ζεις & να πεθαίνεις ταυτοχρόνως. Έρωτας είναι εκείνα τα μάτια που σε μια στιγμή σου δίνουν όση ζωή λαχτάρησες τόσο καιρό και μια άλλη στην αρπάζουν πριν καλά καλά την ευχαριστηθείς δίχως τύψεις & φόβους. Έρωτας είναι να ζητάς λίγο θάνατο ακόμη στην αγκαλιά του, μη νοιαζόμενη για τη ζωή που προτίθεται να σου δώσει. Έρωτας είναι να ζεις και να πεθαίνεις για δυο μάτια & δυο χέρια. Ένα κορμί & μια καρδιά.

Έρωτας είναι να παραδίνεσαι στα δεινά του. Έρωτας δεν είναι να σε πιάνουν στο ύπνο, μα να ‘χεις ξυπνήσει από πριν αναμένοντας να σε αιχμαλωτίσουν. Έρωτας είναι να πηγαίνεις μόνη σου προς το κακό. Να τον ακολουθείς με μισόκλειστα μάτια, σχεδόν στα τυφλά, όπου επιθυμεί εκείνος να σε πάει.

Έρωτας είναι να αφήνεσαι σε χέρια αβέβαια. Αβέβαια για το αν θα σ’αφήσουν ή θα σε κρατήσουν πιο σφιχτά από ποτέ. Δυο χέρια μ’ αίματα γεμάτα, αίματα που πάλεψαν για να σε διεκδικήσουν. Έρωτας είναι να μην υποκύπτεις στο πρώτο λεπτό γιατί σ’αρέσει το παιχνίδι με ενδιαφέρον. Μα μέσα σου να ‘χεις υποκύψει δέκα στιγμές πριν, δίχως να το προλαβαίνεις.

Έρωτας είναι εκείνος ο αλήτης ο άγγελος που ήρθε με απόλυτο σκοπό του να μείνει. Ένας άγγελος διάβολος γεννήθηκε για να σου κάνει τον παράδεισο σου την πιο γλυκιά κόλαση σου & αντιστρόφως. Ήρθε σαν σωσίας στη ζωή σου, να σε βγάλει έξω απ’ ότι σε πνίγει, να σε απελευθερώσει, να σε πάρει μακριά από προβλήματα και έγνοιες. Αυτό που δε γνωρίζεις, είναι πως ήρθε για να σου δημιουργήσει μεγαλύτερα.

Νάσια

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s