▷ Εκείνη η νέα αρχή που περιμένεις να γίνει. @haveatea.gr

imageedit_4_8694349020

 

 

25105623_1361037857358365_1169493506_n.jpg

 

 

L0e3H9.gif

 

 

Νιώσε τα κείμενα μας, με φωνή!

 

 

Γραφική έχει καταντήσει η φράση «Νέος χρόνος, νέα αρχή», παρόλα αυτά συνεχίζουμε να την λέμε και κάθε χρόνο να την πιστεύουμε όλο και πιο πολύ. “To do list…” για το νέο έτος λοιπόν και μην σε νοιάζει που τα οχτώ από τα δέκα πράγματα υπήρχαν και στην περσινή λίστα. Στο κάτω κάτω ποτέ δεν είναι αργά. Ξέρεις όμως πως και του χρόνου τέτοιο καιρό θα γκρινιάζεις για αυτά που δεν έγιναν, γι’ αυτά που δεν τσέκαρες στη λίστα ή ακόμη και γι ‘αυτά που διέγραψες.

Σκέφτηκες όμως πως έκανες άλλα πράγματα από αυτά που είχες γραμμένα; Πράξεις και αποφάσεις που έκανες και πήρες ασυνείδητα. Ε λοιπόν αυτά είναι που όρισαν τη «νέα αρχή» σου και αυτά θα την ορίζουν. Οι καινούριοι άνθρωποι που γνώρισες και σε έκαναν να αναθεωρήσεις πολλά δεδομένα της ζωής σου ή εκείνος ο αρνητικός τύπος που έκανες πέρα και έφυγες μακριά από τη μιζέρια. Όλοι αυτοί σου άνοιξαν και σου έκλεισαν αντίστοιχα έναν κύκλο στη ζωή σου. Υπήρχαν στην λίστα σου όλα αυτά; Αμφιβάλλω!

Εκείνη η νέα αρχή που περιμένεις να γίνει, μάλλον έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Ο νέος χρόνος δεν θα είναι καλός αν ξεκινήσεις γυμναστήριο και χάσεις κιλά. Δεν θα βρεις την ευτυχία αν βγάλεις του κόσμου τα λεφτά, ούτε αν βρεις τον τέλειο σύντροφο κατά τα κλασικά πρότυπα ομορφιάς που σε κατακλύζουν. Ο νέος χρόνος θα είναι υπέροχος όταν μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου έτσι ακριβώς όπως είναι. Ο νέος χρόνος θα είναι τόσο όμορφος όταν επιτέλους κυνηγήσεις τα όνειρα σου και καταφέρεις τους στόχους που έχεις βάλει από μικρό παιδί. Η καινούρια αρχή δεν γίνεται κάθε πρώτη του Γενάρη. Η καινούρια αρχή μπορεί να γίνει κάθε φορά που ανοίγουμε τα μάτια μας. Αξιοποίησε λοιπόν την κάθε μέρα σου και γίνε αυτό που πάντα ονειρευόσουν.

Βίκυ

 

 

8.png

_AMKSW  dSbWNU  OZ_pOL

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s