▷ Μη σταματάς, να κυνηγάς ό, τι σε κάνει ευτυχισμένο. @haveatea.gr

JZTw9a.gif

 

24989234_1361037944025023_792461632_n.jpg

 

qogJgY.gif

 

 

Νιώσε τα κείμενα μας, με φωνή!

 

 

 

 

 

Η ευτυχία δεν είναι ποτέ εδώ. Όσες φορές και να την φωνάξεις, όσες φορές και να της γράψεις, δεν θα σου απαντήσει. Σε αγνοεί επιδεικτικά – ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις. Έχεις μείνει μόνος και μαραζώνεις. Είσαι σαν ναρκομανής σε κέντρο αποτοξίνωσης, απελπισμένος να πάρεις λίγο ακόμα από το ναρκωτικό σου, αλλά να μην το βρίσκεις πουθενά. Έχεις ταχυπαλμία, οι παλάμες σου ιδρώνουν, δεν σκέφτεσαι πια καθαρά.

Έτσι σε έχει καταντήσει η ευτυχία. Ή μάλλον η έλλειψη της. Αναπολείς τις στιγμές που ήταν παρούσα με νοσταλγία και αδυνατείς να καταλάβεις πώς είναι δυνατόν να νιώθεις έτσι για κάτι που ένιωσες μόνο λίγες στιγμές. Γιατί έφυγε; Πού είναι η ευτυχία; Γιατί σε άφησε; Γιατί την άφησες να σε αφήσει; Μες την απελπισία σου τηλεφωνείς στους φίλους σου, να τους ρωτήσεις μήπως την έχουν δει εκείνοι. Μα όλοι φαίνεται να την έχουν χάσει από την ζωή τους. Είναι σχεδόν σαν να το κάνει επίτηδες: να σας συναντά όλους για λίγες μονάχα στιγμές και μετά να σας αφήνει μόνους, απελπισμένους και φοβισμένους, να την ψάχνετε για να ξανανιώσετε ζωντανοί.

Την κυνηγάτε μανιωδώς όπως ένα λαγωνικό κυνηγάει το θήραμα του. Είστε πάντα κοντά. Πολλές φορές σχεδόν μπορείτε να την γευτείτε, αλλά την τελευταία στιγμή την χάνετε μέσα από τα χέρια σας -ή τουλάχιστον έτσι νομίζετε. Ώσπου κάποια μέρα κουράζεστε και λέτε στον εαυτό σας πως δεν θα την ξανά συναντήσετε ποτέ. Βολεύεστε στην απουσία της και στο τέλος την ξεχνάτε. Μόνο που δεν καταλαβαίνετε, δεν βλέπετε, πως την στιγμή που το κυνήγι σταματά, η ευτυχία πεθαίνει.

Μαρία Ν.

 

 

 

 

8.png

_AMKSW  dSbWNU  OZ_pOL.gif

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s