Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σου αφήνει σίγουρα σημάδι. @haveatea.gr

JZTw9a

 

Screenshot_1

 

 

 

imageedit_3_5356630641

 

Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό ακούω και ξανά ακούω. Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σου αφήνει σίγουρα σημάδι λέω εγώ. Μπορεί να μην σε σκότωσε, μα επέζησες. Η σκανδάλη πατήθηκε και η σφαίρα έφτασε έως το είναι σου. Εσύ φρόντισες να την βγάλεις, να την εξαφανίσεις, να συνεχίσεις δίχως αυτή, μα εκείνη άφησε σίγουρα ένα σημάδι πίσω της να τη θυμίζει.

Εσύ δυνατός ή μη συνέχισες να μάχεσαι στο παιχνίδι της αγάπης. Ξέχασες όμως; Ξέχασες ποιος και γιατί θέλησε να σε σκοτώσει; Έπαψες να πονάς; Φρόντισες να επουλώσεις τις πληγές; Μα πια πληγή μπορεί να επουλώνεται για πάντα; Δίχως να γυρίσει ξανά πίσω και να σου θυμίσει πόσο σε πονά;

Ποια πληγή κλείνει με μιας στη προσπάθεια σου να την αποβάλλεις; Σίγουρα ματώνει ξανά και ξανά, θυμίζοντας σου γιατί τα βράδια σε βρίσκουν κλαμένη, γιατί τα πρωινά σε θέλουν δυνατότερη. Σίγουρα στη θέα του λείου κι απαλού δέρματος σου, εκείνη εμφανίζεται από το πουθενά, χαλώντας την αρμονία σου.

Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατή. Με κάνει όμως και πιο αδύναμη. Αφήνει το σημάδι του πίσω, φροντίζοντας να με πονά ξανά και ξανά όσο μακριά κι αν βρίσκεται. Κι εγώ; Εγώ φροντίζω είτε με υπομονή να της προσφέρω θαλπωρή και φροντίδα, είτε με απογοήτευση και μίσος να την πιέζω ξανά και ξανά, ξεχειλίζοντας με πόνο όλο μου το σώμα.

Νάσια

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s