Οι γυναίκες που φορούν πάντα μαύρα. @haveatea.gr

JZTw9a

 

93e28318d97be01a6a061fb967f9ae50

 

 

DAj9Fm.gif

 

 

Νιώσε τα κείμενα μας, με φωνή!

 

 

Οι γυναίκες με τα μαύρα, είναι όπλα οπλισμένα. Έτοιμα να χτυπήσουν τυχαίους περαστικούς, άτυχους θύτες κι αθώα θύματα που μοιραία θα περάσουν απ’ το δρόμο τους. Πρόκειται συνήθως για αυστηρές γυναίκες, με μια σοβαροφάνεια που σκοτεινιάζει ακόμη περισσότερο το ήδη υπάρχον – σκοτεινό background τους.

Φορούν μαύρα γιατί προκαλούν την απόλυτη αντίθεση για το κόκκινο κραγιόν τους. Προτιμούν τα μαύρα γιατί δίνουν την πλήρη έμφαση με το αφοπλιστικό βλέμμα τους. Απειλιτικές, σχεδόν απρόσιτες. Διαλέγουν για σήμερα -και κάθε σήμερα- το μαύρο χρώμα, γιατί αποτελεί το μοναδικό που τις αντιπροσωπεύει. Από την πιο καταστροφική τους ημέρα έως και την πιο πετυχημένη τους. Το μαύρο για εκείνες, ορίζει την αυστηρότητα, το κύρος και την απολυταρχία που επιθυμούν να κατέχουν στους γύρω τους.DEI8t-Ταιριάζει με όλα, όπως ακριβώς δεν επιθυμούν εκείνες να κάνουν. Προσαρμόζεται εύκολα στο χώρο με τα υπόλοιπα χρώματα γύρω του, να αποτραβούν τα βλέμματα. Είναι απλό, μονότονο, γνώριμο και δεσμευτικό. Τις ορίζει και τις διχάζει ταυτοχρόνως. Τις ταυτίζει και τις απωθεί συνάμα. Τις γοητεύει, τις σαγηνεύει, τις ελκύει. Πέφτουν θύμα και πάλι στο δρόμο του μαύρου, στο μοναδικό δρόμο, τη μοναδική λύση.

Οι γυναίκες που φορούν μαύρα, λατρεύουν απόλυτα και καθολικά αυτό που διάλεξαν να τις αντιπροσωπεύει. Φροντίζουν να μην περνούν απαρατήρητες. Όχι λόγω των φανταχτερών χρωμάτων στα ρούχα τους, όχι λόγω του έντονου μακιγιάζ που επιλέγουν. Φροντίζουν με το άκρως σαγηνευτικό και συνάμα μονότονο χρώμα τους, να ξεκλέβουν κάθε βλέμμα που τρέχει ακατάπαυστα από πάνω μέχρι κάτω στην εικόνα τους. Επιλέγουν να ξεχωρίζουν, να διαφέρουν. Διαλέγουν να είναι η μαύρη κουκκίδα σε ένα κόσμο γεμάτο ουράνια τόξα.

 

e17c3744935727f9458ebd26f11e3a62

 

 

 

 

 

8.png

_AMKSW  dSbWNU  OZ_pOL

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s