Ζήσε τη ζωή στο έπακρο. @haveatea.gr

pNuPyH

 

d28c393e580003c0145dbb482cb0337a.jpg

 

9208wo

 

▷ Νιώσε τα κείμενα μας, με φωνή!

 

Μέσα, έξω μια ζάλη όλοι και όλα. Στιγμές δεμένες σαν κόμποι σφιχτοί και ασύνδετες σαν τεντωμένο σχοινί, πέφτεις, ισορροπείς. Ένας κόσμος μοναδικός, ειδυλλιακός και άλλοτε βασανιστικός. Μετά τι; Αναρωτιέμαι. Συνέχεια ή τέλος της ενότητας, του κεφαλαίου;

Τέλος – Η καρδιά ηρεμεί, ησυχάζει, οι παλμοί πέφτουν, η σκέψη αρχίζει και λειτουργεί, η μνήμη κάνει τα δικά της παιχνιδίσματα. Σε προκαλεί, σε προκαλεί να χαμογελάσεις, να λυπηθείς, να μελαγχολήσεις, να νοσταλγήσεις. «Το μετά», τι είναι το μετά; Στιγμή είναι και αυτή, στιγμή ικανή να γράψει τη δική της ιστορία. Αυτή δεν επιτρέπεται να θεωρείται μέρος του βιώματος, μέρος του συνόλου; Απλά ίσως λίγο πιο υπολογίσιμη, πιο συνειδητή.DEI8t-Με εργαλείο τον εαυτό μας λειτουργούμε και πάλι, η φωνή, το σώμα, οι κινήσεις, οι αισθήσεις είναι εκεί. Τι συμβαίνει; Μα γιατί το τέλος, ο προορισμός να είναι τόσο σημαντικός; Η διαδρομή, το ανέβασμα δεν είναι που μετρά;  Αυτό είναι το μαγικό, το ανεξήγητο, το ανείπωτο, το άγραφτο, το άγνωστο. Ο δρόμος προς το »εκεί»,  ο πόνος, ο δισταγμός, το πείσμα, η απόφαση. Αυτά είναι που μας σμιλεύουν, μας πλάθουν.  Σταμάτα να φοβάσαι μην πέσεις, μην παραπατήσεις ή χτυπήσεις. Μην προσπαθείς να ορίσεις το αόριστο. Όλα για ένα λόγο έρχονται στη ζωή σου, να σου μάθουν να πετάς, προσπαθούν. Θα δεις μετά πως θα προσέχεις τα φτερά σου σαν τα μάτια σου, πουθενά χωρίς αυτά δεν θα πηγαίνεις μεγάλα ή μικρά είτε περίτεχνα είναι αυτά. Δεν θα τα αποχωρίζεσαι για κανέναν και τίποτα. Εσύ, ο εαυτός σου χωρίς μάσκα πλαστική ένα πρόσωπο αληθινό, ευάλωτο αλλά και δυνατό.

Άσε το αεράκι της ζωής να σε αγγίξει με το δικό του τρόπο κάθε φορά, γίνε ένα με αυτό και ψάξε. Ενα ανήσυχο πνεύμα που ποτέ δεν σταματά, ποτέ δεν εξημερώνεται πραγματικά, μια ψυχή που εκτιμά αυτό που έχει αλλά πάντα προσπαθεί για κάτι περισσότερο, κάθε ανάσα του και μια νέα ελπίδα, ένα διαφορετικό όνειρο, μια κρυφή επιθυμία. Κάθε κορυφή και διαφορετική, η θέα σε μαγνητίζει, σε κάνει να ζαλίζεσαι. Όταν κοιτάξεις κάτω ο φόβος σε αποπαίρνει, αναριγείς. Τα κατάφερες, μάθε να το απολαμβάνεις όταν σου κόβεται η ανάσα.

 

4f8cc86680f25049477edf7a004d79d4.png

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s