Η πρώτη μας φορά. @haveatea.gr

pNuPyH

 

b6b606ff700e1584b6c3329df20663df

 

S0zNO7

 

Νιώσε τα κείμενα μας, με φωνή!

 

Καμία ανάμνηση δε θα είναι ποτέ τόσο δυνατή όσο εκείνη της πρώτης φοράς. Όσες έντονες εικόνες και αν δούμε, όσο έντονες καταστάσεις και αν βιώσουμε, τίποτα δε θα συγκριθεί με εκείνη την πρώτη φορά.

Την πρώτη φορά που ακούσαμε το αγαπημένο μας τραγούδι και καταλάβαμε ότι θα παίζει για πολλά πρωινά στα ακουστικά μας. Την πρώτη φορά που μας ζήτησαν να προσέχουμε και καταλάβαμε πόσο μας νοιάζονται τελικά. Την πρώτη φορά που αναγκαστήκαμε να αναλάβουμε ην ευθύνη του εαυτού μας και συνειδητοποιήσαμε ότι πλέον εμείς καθορίζουμε τη ζωή μας.

Την πρώτη φορά που ταξιδέψαμε μόνοι και βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τη μαγεία του να γίνεσαι παρατηρητής. Την πρώτη φορά που μας εμπιστεύτηκαν ότι έχουμε πια μεγαλώσει και βγήκαμε να παίξουμε στη γειτονιά. Την πρώτη φορά που συναντήσαμε εκείνο τον άνθρωπο που ξέραμε ότι δε θα βλέπαμε μόνο για μία φορά. Και την πρώτη φορά που τους αφήσαμε να εξερευνήσουν το σώμα μας και το έκαναν ακριβώς όπως το είχαμε φανταστεί.DEI8t-Την πρώτη φορά που πληγώσαμε κάποιον και νιώσαμε ότι είμαστε ο χειρότερος άνθρωπος που γνωρίζουμε ή την πρώτη φορά που πληγωθήκαμε και νιώσαμε ο πιο χαζός. Την πρώτη φορά που κάποιος φάνηκε ότι μας καταλαβαίνει πραγματικά και ότι βλέπει αυτό τον κόσμο από μια οπτική τόσο όμοια με τη δική μας. Ή την πρώτη φορά που απογοητευτήκαμε που δε μας καταλαβαίνουν, αγνοώντας ότι θα είναι το πιο συχνό φαινόμενο που θα συναντήσουμε.

Την πρώτη φορά που αγχωθήκαμε ότι μεγαλώνουμε και αφήνουμε τον χρόνο μας να περνά ανεκμετάλλευτος. Την πρώτη φορά που ένας μας στόχος υλοποιήθηκε και θαυμάσαμε τις δυνατότητές μας. Την πρώτη φορά που γευτήκαμε το αγαπημένο μας φαγητό ή την πρώτη φορά που μεθύσαμε τόσο άσχημα δίνοντας υπόσχεση πως θα ήταν και η τελευταία, ενώ δεν ήταν.

Την πρώτη φορά που νιώσαμε άχρηστοι και ανήμποροι να βοηθήσουμε ακόμα και στην πιο απλή διαδικασία, αλλά και εκείνη την πρώτη φορά που νιώσαμε δυνατοί, σημαντικοί και βοηθώντας, αμέσως και καλύτεροι. Την πρώτη φορά που καταλάβαμε για ποιο λόγο έπρεπε να κάνουμε εκείνο το λάθος και εκτιμήσαμε το μάθημα που μας έδωσε. Την πρώτη φορά που σταματήσαμε να φοβόμαστε και γίναμε..εμείς.

 

899e14a6c7bff6e879df85fd7ee4219a

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s