Σε ερωτεύτηκα, ζωή. @haveatea.gr

pNuPyH

 

iPiccy-Design.png

 

 

Νιώσε τα κείμενα μας, με φωνή!

 

Κοίτα τη θέα από το μπαλκόνι, μοναδική. Χιλιάδες «πεφταστέρια» συγκρούονται με τη σκεπή και εγώ προσεύχομαι μετά από τόσα χρόνια για πρώτη φορά. Θα ήθελα να ήσουν δίπλα μου κάθε στιγμή, να πεθαίναμε μαζί, παρέα με τα άστρα.

Κάθε αστέρι και ένας έκπτωτος άγγελος κι όμως από τους αγγέλους πιο αγνή μου έμοιαζες όση ώρα έπεφταν, Σεραφείμ και χερουβείμ. Ήθελα να καταλάβει ο κόσμος ότι το πάθος μου για σένα ήταν πιο ισχυρό κι από αυτό του Μιχαήλ για την αποκάλυψη κι ας ήξερα ότι η αγάπη μου ίσως είναι πιο καταστροφική κι από αυτή του Σαμψών για την Δαλιδά. Ήθελα να σου δώσω να καταλάβεις ότι αυτό που νιώθω έχει την ίδια ευλογία με αυτή του Μέτατρον όταν έγραφε τους λόγους του Θεού.

Ήθελα να ξεκινήσω πόλεμο με τους Έρωτες για να δω τα βέλη τους, να καλύπτουν τον ουρανό, τον ουρανό γλυκιά μου, όχι τον εγωισμό μου. Ήθελα να σε πάρω στα χέρια μου και να σε πάω στον παράδεισο μου, εκεί ό,που βρίσκεται η ψυχή μου. Να δεις ότι δεν είναι τόσο άσχημα στο Καθαρτήριο. Θα έκλεβα γαλαξίες και θα σου χάριζα από έναν κάθε φορά που έβρεχε κι αυτό για να σου δείξω ότι ήσουν σημαντική από τη στιγμή που γεννήθηκα και μου ψιθύρισες στο αυτί «πρέπει να με ζήσεις στο έπακρο ακόμα κι αν δεις ότι προκαλείς την οργή του σύμπαντος«.

Ονειρεύομαι μια μέρα να φέρω τον κόσμο ανάποδα για να σε ζήσω ολοκληρωτικά. Σε ερωτεύτηκα γλυκιά μου και θέλω κι άλλα. Γιατί γεννήθηκα για να σε καταστρέψω «Ζωή«. Να σου συστηθώ κι εγώ με την σειρά μου. Ο κύριος Πλεονέκτης.

 

George

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s