Σπάσιμο ψυχής. @haveatea.gr

Design

 

iPiccy-Design.png

 

Όταν θα βλέπετε τους ερωτευμένους να πηδούν από τα μπαλκόνια της απελπισίας, να ξέρετε πως εγώ ξεκίνησα την εξέγερση μπας και κρυφτεί το χάος πίσω από το φουστάνι της ανθρωπιάς. Φλέγον θέμα αυτό και ένα φλέγον θέμα απαιτεί φωτιά. Κάθε φορά που νιώθεις ότι πεθαίνεις από τις αναμνήσεις σου, βγες στη λεωφόρο της ανασφάλειας, ανακάτεψε λίγη νιτρογλυκερίνη με έρωτα και αυτοπυρπολύσου ξανά και ξανά μέχρι να γίνουν στάχτη οι αναμνήσεις σου.

Διαμαρτυρήσου αλλά μονάχα στον εαυτό σου. Σε κανέναν άλλον κι αν ο πόνος σου αντικατοπτρίζει τον σκοπό σου τότε κοίτα το σπίρτο, χαμογέλα και ετοιμάσου για την βελτιωμένη έκδοση του εαυτού σου, αν όμως ο πόνος σου είναι σε επίπεδο καθημερινής ρουτίνας τότε το μυαλό σου δεν συμπορεύεται με την καρδιά σου κι αυτό συνεπάγεται με το ότι η ωριμότητα σου συμπορεύεται με το αντίθετο της.

Έχεις νιώσει ποτέ τον πίνακα της ψυχής σου να καίγεται από πυρακτωμένα βέλη εγωισμού; Έχεις αντιληφθεί ποτέ ότι ο μόνος τρόπος που υπάρχει για να κερδίσεις είναι η επέκταση του φόβου του αντιπάλου σου; Κι όμως καμία ένδειξη μεταμέλειας δε φαίνεται, οπότε βγες στον δρόμο και αυτοπυρπολύσου. -Αλλιώς τι;- Αλλιώς θα σπάσω τον καθρέφτη.

Εις το επανιδείν, εαυτέ μου. Όταν η άπατη εξαπάτησε τον εαυτό της, η μοναξιά βρήκε την θλίψη και η θλίψη τον πόνο «αυτή είναι η τροφική αλυσίδα της δυστυχίας.». Κατακλείδα... σπάσιμο ψυχής.

 

George

 

 

 

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s