Έρωτας δίχως προήγουμενο. #valen-τί;

Design

 

iPiccy-Design.jpg

 

 

Νιώσε τα κείμενα μας, με φωνή!

 

Δεν σε ξέρω καλά, δεν με ξέρεις ούτε κι εσύ. Ίσα που τολμώ να σε κοιτάζω πια στα μάτια, ίσα που παίρνω το θάρρος να σου ξεστομίζω πόσο σε θέλω. Δοκιμαζόμαστε ακόμη, εσύ κι εγώ, εγώ κι εσύ, δίχως να ξέρουμε που θα μας βγάλει. Χωρίς να ξέρουμε αν το τέλος θα μας επωφελήσει στη λήξη μας.

Όσα μου έδειξες αρκούν, όσα άκουσα απ τα χείλη σου μου φτάνουν για να ‘μαι σίγουρη πια πως σ’ έχω ερωτευτεί. Όσα άκουσα απ’ τα χείλη σου σε εκείνο το γλυκό φιλί που πρόδωσε όλα όσα καλά σχεδόν έκρυβες στο βλέμμα σου. Δε μετρώ πια τις μέρες, δε νοιάζομαι πια για τον χρόνο, οι στιγμές μοιάζουν αιώνιες στο πλάι σου. Τα λεπτά τρέχουν κι η αδρεναλίνη μας φτάνει στο κόκκινο, του πάθους, ξεχειλίζουμε από έρωτα είναι δεδομένο πια.

Έρωτας δίχως προήγουμενο, έρωτας χωρίς δισταγμούς κι απαγορεύσεις. Μόνο εμείς, εσύ κι εγώ, εγώ κι εσύ. Χαμένη μοιάζω πια, χωρίς εσένα. Δε θα ντραπώ να στο πω, είσαι η αιτία που χαμογελώ, είσαι η ελπίδα που για καιρό έψαχνα κάπου να βρω. Είσαι η αγκαλιά που τρέχω να κρυφτώ στα σκοτάδια μου, είσαι τα μάτια που γυρεύω να αντικρίσω στις χαρές μου.

Δε θα σου υποσχεθώ πια τίποτε, δε θα μπορούσα να σου τάξω «τα πάντα» άλλωστε, σε λίγες μόνο φράσεις. Θα σου ζητήσω μονάχα να μείνεις. Να μείνεις έως ότου το «πάντα» μοιάζει λίγο μπροστά σ’ αυτό που η μοίρα μας επιφυλάσσει. Να μείνεις γιατί την έχω ανάγκη την αγάπη σου. Να μείνεις γιατί γέννησες αισθήματα, που αν δεν εξωτερικευθούν σε εσένα, για εσένα, πάει χάθηκαν, καταστράφηκαν. Να μείνεις, γιατί θέλω να μείνεις. Να μείνεις γιατί σε έχω ανάγκη.

 

Νάσια

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s