Ερωτευμένος ή μη, νιώσε τη μαγεία της κάθε ημέρας. @haveatea.gr #valen-τί;

imageedit_3_3257782865

 

 

iPiccy-Design.jpg

 

Νιώσε τα κείμενα μας, με φωνή!

 

Έφτασε πάλι αυτή η μέρα. «14 Φεβρουαρίου». Ήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ημέρα των ερωτευμένων. Είναι μια μέρα που σε απασχολεί περισσότερο στην εφηβεία, που ψάχνεις την ευκαιρία να πεις στην κρυφή σου αγάπη τα συναισθήματα σου ή περιμένεις κάποιον να το κάνει για εσένα. Μεγαλώνοντας, συνειδητοποιείς, πως δεν είναι και κάτι το τόσο φοβερό.

Αυτή η μέρα μπορεί να χαρακτηριστεί ως απλή, ευκαιρίας, επετείου, ραντεβού. Συνήθως την γιορτάζουν τα ζευγάρια, αλλά και μόνος σου να είσαι μπορείς να την γιορτάσεις με τον εαυτό σου. Ο έρωτας είναι παντού, -κυρίως στο φαγητό-, αρά βρήκες τον Βαλεντίνο σου. Είναι μια μέρα «ευκαιρίας» καθώς σου δίνει την δυνατότητα να γιορτάσεις τον έρωτα σου, να πάρεις κάποιο δώρο για εκείνον/η, να περάσεις όμορφα. Μια αφορμή θα έλεγα, για λίγα παραπάνω χαμόγελα, λίγο παραπάνω θάρρος συναισθημάτων, για λίγη αγάπη που την έχουμε ανάγκη.

Χαριτωμένο θα έλεγα, τους ανθρώπους που κρατούν ένα τριαντάφυλλο, μια σοκολάτα ή ένα μικρό δώρο για το ταίρι τους. Σου φτιάχνει τη μέρα να βλέπεις κόκκινα μπαλόνια, να σου προσφέρουν σοκολάτες ή να σου χαμογελούν στον δρόμο. Ακόμη πιο χαριτωμένα τα μεγάλα «χαμόγελα» των βιομηχανιών, που τέτοιες μέρες γίνονται σχεδόν χρυσές από τα έσοδα.

Ερωτευμένος ή μη, νιώσε την μαγεία που σου προσφέρει αυτή η μέρα. Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου. Οι ερωτευμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα, η αγάπη τολμάει να εμφανιστεί 365 ημέρες τον χρόνο. Στις 14, έχουμε απλά ένα παραπάνω κίνητρο να το δείξουμε, ένα παραπάνω θάρρος να τολμήσουμε.

 

Λυδία Π.

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s