Τα όνειρα απαιτούν δύναμη για να πραγματοποιηθούν. @haveatea.gr

Design

 

iPiccy-Design.png

 

 

Νιώσε τα κείμενα μας, με φωνή!

 

Δρόμοι, μονοπάτια κι αδιέξοδα. Οι εκτάσεις τους άλλοτε μικρές κι άλλοτε μεγάλες. Δίχως στροφές, έχοντας όμως την δυνατότητα να ανοίξουμε οπές εντός τους όποτε το θέλουμε, όποτε το έχουμε ανάγκη. Είτε με την φαντασία μας, είτε με την πίστη στον εαυτό μας. Υπάρχουν αυτοί που ξέρουν που βαδίζουν καθημερινά, βήμα με βήμα, διασχίζουν τον δρόμο που εκείνοι επέλεξαν. Υπάρχουν κι αυτοί που κάνοντας ένα βήμα, ένα τοίχος εμφανίζεται μπρος τους. Σκληρό, άφθαρτο τείχος. Μα δεν τολμούν να το σπάσουν, ούτε καν να το αγγίξουν. Έτσι στρέφονται σε άλλα μονοπάτια. Και δεν ξέρω, αν ένα βήμα προς τα πίσω ήταν ποτέ για κάποιον για καλό. Ίσως και να είναι σχετικό.

Στον γκρεμό, το μπροστινό σου βήμα θα είναι ίσο με θάνατο. Μόνο αν κάνεις πίσω θα σωθείς, κι αν στρέψεις αλλού την κατεύθυνση σου. Γιατί και σταθερός να μείνεις δεν είναι λύση, πάλι θα κοιτάς προς το κενό. Γι’αυτό πρέπει να προσέχεις το μονοπάτι που θα διαλέξεις να διασχίσεις. Γιατί σε έναν δρόμο υπάρχουν πολλά. Θα δεις φώτα, θα δεις ουρανό, θα δεις αστέρια. Θα δεις ανθρώπους καλούς και μη. Το νου σου όμως πρέπει να το έχεις κι εκεί που πατάς, υπάρχουν πολλοί κρυμμένοι λάκκοι που περιμένουν το επόμενο τους θύμα.

Η δύναμη εντός σου είναι αυτή που θα ασφαλίσει με γερά θεμέλια τους λάκκους, έτσι ώστε να φτιάξεις μια υγιή οδό που θα μπορούν να περπατήσουν πάνω της τα όνειρά σου. Κι αν θες, μπορείς να παρομοιάσεις με πολλούς αυτούς τους λάκκους. Είτε με κατάθλιψη, είτε με ναρκωτικά, είτε με άγχος, είτε με αδράνεια. Με πολλά που μπορούν αν πατήσεις μέσα τους να σε βυθίσουν δίχως να το καταλάβεις. Βρες τον δρόμο σου. Έχε ορθή κρίση. Όλοι οι δρόμοι είναι για όλους, όχι μόνο για τους δυνατούς. Αλλά για όσους νιώθουν δυνατοί.

 

Εσύ πως νιώθεις;

 

Δημήτρης

 

 

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s