Η ευτυχία σου είναι στο χέρι σου. @haveatea.gr

imageedit_13_8591509830

 

28408184_10214904947120230_1874959511_o.png

 

 

Νιώσε τα κείμενα μας, με φωνή!

 

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ένιωσες ευτυχία; Μίλησε μου για το πως μοιάζει η δική σου. Αν έχει σάρκα και οστά, αν ακούει σε κάποιο όνομα, αν ακόμα είναι κάτι άυλο και κάποιες φορές μη χειροπιαστό. Μπορείς να την αγοράσεις; Έχεις προσπαθήσει ίσως στο παρελθόν να την ταυτίσεις με κάτι άλλο που ίσως και να της έμοιαζε; Πέτυχε; Τα κατάφερες; Αυτό το ατέρμονο κυνήγι θα φτάσει επιτέλους στο τέλος του; Στον σκοπό του δηλαδή.

Σύμφωνα με τον Αριστοτέλη, όλα φθάνουν κάποια στιγμή στην ενδελέχεια τους, δηλαδή στην βελτίστη κατάσταση της ύπαρξης τους, και τελειοποίουν τον σκοπό τους. Σε αυτό το σημείο η ευτυχία, λοιπόν, ταυτίζεται με τον στόχο/σκοπό, ενώ ταυτόχρονα μόλις αποδείξαμε την ουσία της όλης αναζήτησης μας. Εφόσον λοιπόν μάχεσαι καθημερινά για να πετύχεις το άπιαστο, σε ενημερώνω ότι ο αγώνας σου θα έχει το πιο όμορφο τέλος.

Η διεκδίκηση των αγαθών που αγαπάς σε συνάρτηση με την παραγωγική δουλειά εν τέλει, θα φέρουν το ιδανικό αποτέλεσμα. Η ευτυχία, η δική σου ενδελέχεια λοιπόν είναι κάτι εφικτό. Επομένως, τώρα που δεν χρειάζεται να είσαι αλάνθαστος σε όλα, μπορείς να είσαι καλός. Και πίστεψε με, το «καλός» είναι αρκετό. Η εσωτερική σου δύναμη θα είναι αρωγός στο ταξίδι της αναζήτησης για την υλοποίηση της ευτυχίας σου. Το μόνο που μένει τώρα είναι απλά είναι να βρεις τον προορισμό σου. Είσαι έτοιμος;

 

Μαρία-Δήμητρα

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s