Η μαγεία της μουσικής. @haveatea.gr

imageedit_13_8591509830

iPiccy-Design.png

Νιώσε τα κείμενα μας, με φωνή!

Μουσική. Μια λέξη που πίσω της κρύβει τόσες ακόμη λέξεις, τόσα και τόσα συναισθήματα που σε κάθε άκουσμα της σου προσφέρει. Μια τέχνη γεμάτη γοητεία. Η ίδια μας η ζωή ένα πεντάγραμμο με σκόρπιες νότες, ατελείωτες. Κάθε νότα και ανάσα, κάθε ανάσα μου και νότα.

Ξεκίνησα να γράφω λίγο αγχωμένος, διότι δεν ξέρω πως και πόσα ακριβώς έχω την δυνατότητα να γράψω, φοβισμένος μήπως ξεχάσω κάτι. Ήχος που μας συνοδεύει κάθε μέρα, από το άνοιγμα των ματιών μας ως και το κλείσιμο τους πάλι. Στον δρόμο, το σχολείο, τη σχολή, την δουλειά. Στην χαρά και την θλίψη, στην επιτυχία και την ξενέρα. Στην ευτυχία και την απόγνωση. Παντού. Κάθε είδος μας προσφέρει κάτι καλό ή κακό, κάτι ευχάριστο ή λυπηρό. Μια τραμπάλα που μεταφέρει τα αισθήματα μας από εδώ κι από εκεί.

Ζείς άραγε δίχως τη μουσική; Αντέχεις; Εσύ μπορεί ναι, εγώ προσωπικά όχι, δεν μπορώ. Δεν μπορώ να με φανταστώ να μην βυθίζομαι στο ηχόχρωμά της. Με ρίχνει στον βυθό, με πνίγει, μα ταυτόχρονα μου δίνει ζωή. Είμαι από αυτούς που αν τους στερήσεις την μουσική είτε ακουστικά είτε πρακτικά, νιώθει κλινικά νεκρός. Και δεν με νοιάζει, αν υπάρχουν δεκάδες είδη που δεν συμπίπτουν με τα δικά μου γούστα. Είμαι πάντα πρόθυμος και ανοιχτός στο να μοιράσω και να δεχθώ την οποιαδήποτε μορφή μουσικής. Ξέρω, πως αν αφοσιωθώ σε αυτό που θα ακούσω και ταυτιστώ, γίνομαι ένα με το τραγούδι. Να νιώσω κάθε μέτρο να τραντάζει τους νευρώνες του εγκεφάλου μου, όλο μου το σώμα, από την κορφή ως τα νύχια.

Λένε πως οι εξαρτήσεις σε καταστρέφουν. Κι αν πάρω τη μουσική ως εξάρτηση, χαίρομαι που «καταστρέφομαι» με αυτόν τον τρόπο. Κάθε μέρα μου προσφέρει, κάθε νύχτα με συγκινεί, σε κάθε μου ξενύχτι με συντροφεύει, σε κάθε μου χαστούκι βρίσκεται εκεί. Αυτή είναι η μουσική και η μαγεία της…

Δημήτρης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s