Έχεις νιώσει το κουτί της Πανδώρας να ανοίγει μέσα σου; @haveatea.gr

imageedit_13_8591509830

 

iPiccy-Design.png

 

Καλησπέρα, κατευθείαν στο ψητό δεν θα σε προετοιμάσω. Έχεις νιώσει το κουτί της Πανδώρας να ανοίγει μέσα σου; Μόνο χάος επικρατεί στο εσωτερικό σου με ό, τι άλλο συνεπάγεται αυτό. Οργή, θλίψη, πόνο. Να νιώθεις ότι όλο σου το είναι έχει γίνει κομμάτια και βαδίζεις στα μονοπάτια του άγνωστου σαν τον μονόφθαλμο βασιλιά που οδηγεί τους αόματους με ρίσκο.

Πώς να στο εξηγήσω γαμώτο και πως να το καταλάβεις; Δεν ξέρω αν αρκούν πλέον οι παρομοιώσεις και τα παραδείγματα, για να σου περιγράψω αυτό που έχω στο δαιδαλώδες μυαλό μου. Θέλω τόσο πολύ να ακούσεις και να καταλάβεις, που αν μπορούσα να πάρω τον Στέντορα να στα φωνάξει μπροστά στο πρόσωπο σου θα το έκανα μπας και μπορέσουμε να βρούμε έναν μικρό πακτωλό αντιλήψεων και συνεννοηθούμε επιτέλους.

Καταλαβαίνεις ή είναι όλες οι προσπάθειες επικοινωνίας απέλπιδες; Χαθήκαμε σε έναν κόσμο αυτοσυντήρησης και προκατάληψης και κανείς δεν ακούει κανέναν. Σα να είμαστε ζώα δίχως ίχνος επικοινωνίας. Μα ξέρεις κάτι; Αρχίζω να νιώθω πως αυτό είναι εντάξει. Γιατί σχεδόν κανείς δεν κάνει τίποτα πλέον. Όλοι ορίζονται απ’ το τίποτα. Μηδέν οι ρόλοι και οι θέσεις.

Μόνο λίγοι ποιητές και κάποιοι ζωγράφοι που αποτυπώνουν αυτά που θέλουν σε χαρτί και σε καμβά αντίστοιχα, μα μετά από τόσο καιρό πιστεύω πως ακόμα και αυτοί έμειναν μέσα στα χαρακώματα για την υστεροφημία. Επικοινωνήστε ρε. Πυρ κατά βούληση.

 

George

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s