Γράφω όσα διστάζω κατάματα να πω. @haveatea.gr

imageedit_13_8591509830

 

haveateaspeakingnotwriting.png

 

 

Νιώσε τα κείμενα μας, με φωνή!

 

Ξημερώνει,το καταλαβαίνω πλέον από την χαμηλή θερμοκρασία του δωματίου μου. Γύρω μου μπουκάλια άδεια που ξέρω ότι δεν θα έπρεπε να είναι εκεί,το τασάκι γεμάτο και ένα κεφάλι πλημμυρισμένο από μια λέξη: Γιατί;

Πώς έφτασα μέχρι εδώ και τι ευελπιστώ πλέον; Μετριότητα συνδυασμένη με υπέρογκο εγωισμό. Πόσο οξύμωρο μοιάζει; Νιώθω ότι έχω τη δυνατότητα να κάνω ό,τι θέλω και ότι δεν βρίσκω κάτι που να θέλω να κάνω. Μονάχα γράφω ασταμάτητα. Δίστιχα, τετράστιχα και κείμενα ολόκληρα. Μόνο που… πλέον νιώθω ότι κάθε φορά που γράφω, το κείμενο παίρνει λίγο από τον εαυτό μου. Σαν ένα κακοσχηματισμενο πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι.

Περνάνε μερόνυχτα χωρίς να ανησυχώ για τίποτα σαν να μην νιώθω πλέον αλλά λίγες στιγμές μετά, κάτω από τους λαβύρινθους του πνεύμονα νιώθω τα πάντα. Έχω ενώσει την αδράνεια με τη θέληση και το απόσταγμα που βγάζουν δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Άνθρωποι φεύγουν συχνά πλέον για αυτόν τον λόγο. Δεν μιλάω ποτέ για αυτά, μονάχα κάτι βράδια που τραγουδάω όλα αυτά που δεν μπορώ να πω κατάμουτρα, ελπίζοντας ότι οι στίχοι θα φτάσουν στα αυτιά των ανθρώπων που θέλω.

Ακόμα γράφω μήπως και μπορέσω να μεταδώσω αυτά που δεν μπορώ με το τραγούδι ή με τα ανόητα λογοπαίγνια και τους δυσνόητους γρίφους μου. Δύσκολη η αποκωδικοποίηση. Τρέχω να ξεφύγω και καταλήγω να κυνηγάω τον εαυτό μου. Μοίρασα λάθος τους ρόλους εξ’ αρχής ή απλά πίστευα πως μόνο εγώ μπορούσα να αντέξω το βάρος του να είμαι αυτός που θα κάνει πάντα τις λάθος επιλογές. Μια παρτίδα σκάκι παίζω με τα αισθήματα μου. Check τρομοκρατία με κίνητρο.

 

George

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s