Ντόμινο συναισθημάτων. @haveatea.gr

imageedit_13_8591509830

 

haveateadomino.png
Φυσάω αστερόσκονη από το μπαλκόνι μου και την παρατηρώ να αιωρείται ανάμεσα από τα άστρα με φόντο το σκούρο μπλε του ουρανού, που πλαισιώνεται από ένα απέραντο πίνακα σκοταδιού. Βλέπω τα πάντα να αλλάζουν, όχι προς το χειρότερο ή προς το καλύτερο απαραίτητα, απλά αλλάζουν διατηρώντας αυτή τη φημισμένη ισορροπία του σύμπαντος.

Όμως εγώ νιώθω διαφορετικά από αυτά που βλέπω. Μια δυσαρμονία μοναχική που πλανιέται ανάμεσα από τρισδιάστατες εξορμήσεις παράνοιας και εγωκεντρικ΄4ς συμπεριφορές που έχουν πλαστεί για την αυτοματοποίηση των αισθήσεων. Μηχανισμοί εγκεφαλικών κυμάτων ζωτικής σημασίας αντιλαμβάνονται εγκεφάλους «πλασίμπο» μα δεν αντιδρούν, έχοντας στον νου τους την πρώτη διαφωτιστική θεωρία της εξέλιξης αυτού του κόσμου.

Ενέργειες με παρενέργειες και παρενέργειες με επιπτώσεις. Εγκιβωτισμός χάους ερμηνευμένος ως τρόπος συγγραφής, καταγραφής και περιγραφής ανθρώπινων εμπειριών που πολλές φορές δεν υπόκεινται σε πραγματική υπόσταση. Εγκλωβισμένες ιδέες σε κελιά χωρίς κλειδιά με ουσιαστικό τρόφιμο το υποκείμενο που δεν εξωτερικοποιεί τις εσωτερικές πλοκές που διαμορφώνει το αντικείμενο.

Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή πρώτου βαθμού που αναγκάζει τον ξενιστή σε ανούσιες επαναλήψεις σκέψεων σε συνδυασμό με αδράνεια αυθορμητισμού που καθιστά την υλοποίηση τους αδύνατη. Ανεπάρκεια συνοχής σταθερής συμπεριφοράς με αποτέλεσμα μια αλυσιδωτή αντίδραση λανθασμένων επιλογών και χειρισμών . Σύνοψη δεκάδων αλυσοδεμένων χαρακτήρων μέσα σε έναν εγκέφαλο. Σχιζοφρένεια αποτελούμενη από φανταστικές συνομιλίες. Ο λόγος σε εμένα , σε εσένα ,σε αυτόν.

 

George

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s