Γυναίκα : άγγελος & διάβολος μαζί. @haveatea.gr

imageedit_13_8591509830

 

haveateadevilwoman.png

 

 

 Νιώσε τα κείμενα μας, με φωνή! 

 

Θυμάμαι εκείνες τις νύχτες, τις μοναδικά περίεργες νύχτες που το μόνο που υπήρχε, ήσουν εσύ. Θυμάμαι να φωνάζεις «σβήσ’ το το ρημάδι» , «κατέβασε το ποτήρι κάτω, φτάνει», «μην τζογάρεις άλλα» , «σε παρακαλώ ηρέμησε όλα θα πάνε καλά». Λόγια που κρύβουν μέσα τους αγάπη που καμία μονάδα μέτρησης δεν θα κατάφερνε να την υπολογίσει.

Γυναίκες ,ότι πιο παράξενο έχω γνωρίσει μέχρι σήμερα. Άγγελοι που περπατάνε στην γη για να μας δίνουν που και που μια γεύση από τον παράδεισο. Να θυμάσαι να εκτιμάς τα λόγια της γυναίκας που σε αγάπησε . Πλάσματα περίεργα με υπομονή και αρετές που μόνο αυτές θα βρίσκανε. Πιο ενάρετες και από αγίους , πιο ευλογημένες από κάθε τι σε αυτόν τον κόσμο. Πλάσματα που σου χαρίζουν φροντίδα , έρωτα χωρίς μετριότητες και ποσοστά ντοπαμίνης που χτυπάνε κόκκινο.

Η κάθε μία με τα δικά της ξεχωριστά χαρακτηριστικά .Θα μπορούσα όμως να ερωτευτώ μονάχα εκείνη που ξέρει να ζει στο έπακρο κάθε συναίσθημα της. Θα μπορούσα να περιγράψω τα πάντα σε μια γυναίκα, ένα προς ένα, μα δυστυχώς έχω μόνο μια ζωή και αυτό είναι κάτι που προσπαθούν να κάνουν οι ποιητές εδώ και αιώνες. Το πλάσμα που έχει μια αγγελική και μια διαβολική μορφή ταυτόχρονα. Πρόσεχε τι από τα δύο θα της ξυπνήσεις.

 

George

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s