Συναισθήματα δίχως όρια. @haveatea.gr

imageedit_13_8591509830

 

haveateaconfused.png

 

 

 Νιώσε τα κείμενα μας, με φωνή! 

 

Προτιμώ να εκφράζω συναισθήματα απογοήτευσης. Ποιήματα και κείμενα που γράφτηκαν με την εικόνα μιας ερωτικής επιθυμίας που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Όταν αυτή η κατάσταση υπερτερεί μέσα σου προσπαθείς με κάθε τρόπο να την αποβάλλεις, δεν σου κάνει καλό. Παράδειγμα ένα απωθημένο σου, πόσο μπορεί να σε βλάψει αλλά και πόσο μπορεί να σε αλλάξει. Βιώνεις κάτι το οποίο στην πραγματικότητα δεν υπάρχει και είσαι ευτυχισμένος στην ουτοπία σου.

Σε αντιπαράθεση έρχεται ο αμοιβαίος έρωτας. Λίγοι προσπάθησαν να τον εξηγήσουν με λόγια, μα είναι κάτι ανεξήγητο, κάτι που νιώθεις, κάτι που είναι μόνο βιώσιμο και το έχουν ζήσει, αν όχι όλοι, οι περισσότεροι από εμάς. Προσπάθησα να τον εκφράσω και αυτόν μέσα από κείμενα και ποιήματα αλλά ποτέ δεν ήμουν ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. Πάντα κάτι έλειπε. Ίσως φταίει ότι είναι πολλά αυτά που αγαπάς στο άλλο  σου μισό και δεν σου φτάνουν μόνο λίγες λέξεις για να τα περιγράψεις. Τα συναισθήματα του ανθρώπου δεν έχουν όρια. Γιατί λοιπόν να τα περιορίσεις;

Τα συναισθήματα χαράς, αγάπης και έρωτα είναι αμέτρητα μπροστά σε συναισθήματα πόνου,απογοήτευσης και θλίψης. Ότι σε κάνει χαρούμενο δεν έχει όριο, η στεναχώρια όμως σε αρρωσταίνει, σε ρίχνει στα πατώματα, σου φοράει μια άσχημη μάσκα που αρνείσαι να αντικρίζεις στον καθρέφτη. Τα μάτια σου είναι αυτά που θα σε προδώσουν και όσα κι αν θες να κρύψεις. Μην εστιάζεις σε εκείνους που σκύβουν το κεφάλι, που χαμηλώνουν το βλέμμα. Αξίζει να εμπνευστείς από ανθρώπους με μάτια λαμπερά, που από μόνα τους φωνάζουν την ευτυχία τους. Αυτά τα μάτια να προσεχείς, αυτά τα μάτια να κατακτάς και να έχεις!

 

Λυδία Π.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s