Να το φωνάζεις το «Σ’αγαπώ». @haveatea.gr

imageedit_13_8591509830

 

 

haveatealovelyman.png

 

 Νιώσε τα κείμενα μας, με φωνή! 

 

Σε αγαπάω. Ξανά. Σε αγαπάω. Πιο δυνατά. Σε αγαπάω. Φώναξε το με πάθος. Βγες έξω, στο μπαλκόνι σου, στην βεράντα σου, στην αυλή σου, βγες έξω στον δρόμο και φώναξε δυνατά «σε αγαπάω». Φώναζε το συνέχεια μέχρι να κλάψεις από οργή, μέχρι να νιώσεις ότι θα σπάσουν οι φωνητικές σου χορδές από την πίεση που ασκείς στο λαρύγγι σου, μέχρι να φανούν όλες οι φλέβες στο κορμί σου. Φώναξε το για να σε ακούσουν στα πέρατα της γης.

Να σε ακούσουν οι απελπισμένοι, να σε ακούσουν οι άστεγοι, οι πόρνες και οι ναρκομανείς, να σε ακούσουν οι ερωτευμένοι, οι τρελοί και οι λογικοί. Φώναξε το μέχρι να κάνεις τους παράφρονες να σκέφτονται ορθά και τους ορθολογιστές να χρειάζονται φρενοκομείο. Ποιος θα σε κρίνει ρε και ποιος θα σε χλευάσει; Φώναξε το μέχρι ο αντίλαλος σου να διανύσει κάθε χιλιόμετρο της γης.

Κάν’ το μαζί μου μην φοβάσαι. Μόνοι μας και όλοι τους ωσότου να φωνάζει «σ’ αγαπάω» ολόκληρος ο πλανήτης το ξημέρωμα σε διαφορετικές ζώνες ώρας. Η ποιότητα της σκέψης μας θα μας καθορίσει και όχι η ποσότητα των πράξεών μας. Πράξη μονάχα μία. Πράξη πρώτη. Θα σε ακούσω την Αυγή.

 

George

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s