Ου μπλέξεις με Κριό. @haveatea.gr

imageedit_13_8591509830

 

 

haveateaaries.png

 

 

 

 Νιώσε τα κείμενα μας, με φωνή! 

 

Γεννημένος ανεξάρτητος, φιλελεύθερος και ακαθόριστος. Ο Κριός γεννήθηκε να μάχεται για την πρωτιά, βαρέθηκε τους μεσαίους τίτλους, τις αδιάφορες ταμπέλες. Θέλει και διεκδικεί τη μία και μοναδική θέση στην καρδιά και στο μυαλό σου.

Δε χωρά αμφιβολία πως μπορεί να αντικατασταθεί, ούτε κατά διάνοια πως μπορείς να τον αλλάξεις. Απόλυτος, αμετάβλητος και σταθερός, χτίζει επί χρόνια χαρακτήρα, ώσπου στον παρουσιάζει σαν βουνό μπροστά στα μάτια σου, εκείνη ακριβώς τη στιγμή που αδυνατείς να το αντιμετωπίσεις. Άκρως ανταγωνιστικός και τελειομανής, θα σου παρουσιάσει τα επιχειρήματα δίχως κανένα ανοιχτό παραθυράκι, χωρίς κανένα περιθώριο δικού σου τεκμηρίου που θα τον επηρεάσει.

Συχνά νευρικός, μα πάντοτε ερωτικός. Και στα συναισθήματα ο Κριός, μεσαίες καταστάσεις δεν καταδέχεται. Άπλετοι, πολύωροι τσακωμοί, πεδίο μάχης ο χώρος, με τον Κριό να σ’ έχει στήσει στη γωνία και να σε πολιορκεί. Κι όπως πάντα, σε κάθε επικρατούσα φαντασία εκεί έξω, αυτό που ακολουθεί, δε θυμίζει σε τίποτα τον Κριό που παραπάνω περιγράφουμε. Λίγα λόγια και αμέτρητες πράξεις. Κινήσεις αργές μα καθοριστικές, ίσα για να σου αφήσουν το ένα και μοναδικό στίγμα του. Άγγελος και διάβολος μαζί, με εσένα θεατή σε μια παράσταση που υπογείως…εσύ ελέγχεις.

Τέρας ευγένειας και άκρως υπομονετικός. Άλλωστε ό, τι κι αν λες, φιλτράρεται στο δευτερόλεπτο μες το μυαλό του και επικρατεί ό, τι εκείνος επιλέγει στη σκέψη του. «Σωστός gentleman» ο άνδρας, «σωστή γυναίκα», η γυναίκα. Απρόσιτοι, σχεδόν απροσάρμοστοι μοιάζουν στο χώρο. Δύσκολα τους πλησιάζεις, μα αν τολμήσεις και το κάνεις, σίγουρα θα τους τραβήξεις λιγάκι την προσοχή από το θόρυβο στο χώρο.

Ο λόγος τους θα σε μαγέψει, το χαμόγελο τους θα φλερτάρει με τα μάτια σου ακόμη και σε συμφωνία για δουλειά. Το άγγιγμα τους, θα σε διαπεράσει με το δικό του τρόπο. Η χειραψία του θα σε διαβεβαιώσει για τον άνθρωπο που συνομιλείς. Ο ερχομός του θα σου αλλάξει τη ρουτίνα και η φυγή του θα σε επιστρέψει και πάλι πίσω σε αυτή.

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s