Μια αστραπή η ζωή μας, μα προλαβαίνουμε. @haveatea.gr

logotelikoaspro

 

haveateawindofchange.png

 

Ανάσα και πάμε. Πέφτει αυλαία. Όλα τόσο σύντομα αλλά έχεις δύο επιλογές, ή θα αφήσεις τη στιγμή να περάσει αστραπιαία ή θα την κάνεις να μοιάζει με αιωνιότητα. Ίσως να μην μπορείς να αδράξεις την μέρα εξ’ ολοκλήρου αλλά έχεις την δυνατότητα να αδράξεις κάποιες από τις στιγμές της.

Στο χέρι σου είναι, α και που σαι, να λείπουν οι μετριότητες, ή θα πέσεις κάτω μέχρι να μην νιώθεις πια συναίσθημα ή θα φτάσεις σε σημείο να κάνεις τους Έρωτες να τρυπιούνται με τα βέλη τους μέχρι να νιώσουν αυτό που νιώθεις εσύ. Όσες πόρτες κλειστές και να βρεις, μην τολμήσεις ποτέ να ξεχάσεις πως από εδώ και στο εξής είσαι ο κλειδοκράτορας.

Λίγα εφόδια χρειάζεσαι, κράτα την ψυχή σου καθαρή μέχρι αυτή να φωνάξει ότι πλέον βρίσκεται στα χέρια του προστάτη της. Μη συγκρινόμενη ψυχή έστω κι αν είναι ξεσκισμένη, γυμνή και ματωμένη, να θυμάσαι πως την ουσία της πρέπει καθαρή να τη κρατάς.

Η ασυδοσία της ισηγορίας των ψυχών καταστέλλει την ηθική γνωμάτευση του εμπειρογνώμονα τηρώντας στάση αδιαλλαξίας ως προς τις πράξεις των στιγμών. Στιγμές που παρακαλάς να γυρίσουν πίσω, στιγμές που θέλεις να ξεχάσεις, στιγμές που θα τις αντάλλαζες κάθε φορά που ένιωθες βολικά. Μην κλέβεις στιγμές προσπαθώντας να ρίξεις μια κλεφτή ματιά στο παράθυρο του μέλλοντος. Απλά να θυμάσαι: μια αστραπή η ζωή μας, μα προλαβαίνουμε.

 

George D.

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s