Έρωτας & απόσταση, σημειώσατε 1.

logotelikoaspro

 

haveateadistance.png

 

 

 Νιώσε τα κείμενα μας, με φωνή! 

 

Φεύγεις. Και όταν φεύγεις, είναι όλα αλλιώς. Είτε φεύγεις για τρεις μέρες, είτε για δύο εβδομάδες, είτε για δυόμισι μήνες. Ύστερα από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα σχέσης, ένιωσα έναν διακόπτη μέσα μου να ανοίγει αυτόματα όταν φεύγεις, και να κλείνει αμέσως μόλις σε σφίξω στην αγκαλιά μου.

Η απόσταση ανάμεσα μας. Απόσταση χιλιομέτρων σωματικά. Ψυχικά είμαστε πάντα μαζί. Σε νιώθω πάντα μαζί με τον τρόπο μου. Αλλά τι να το κάνω αυτό; Όταν δεν μπορώ να σε αγγίξω, να σε φιλήσω, να σε αγκαλιάσω, να σε νιώσω. Όταν από την ανάγκη να σε δω θέλω να ξεσπάσω σε φωνές και κλάματα. Όταν καταλαβαίνω πόσο σε αγαπώ, πόσο σε θέλω. Πόσο απαραίτητος είσαι για μένα και πόση ανάγκη σε έχω κάποιες στιγμές. Νιώθω ξαφνικά σαν τα παιδιά που αποχαιρετούν τα παιχνίδια τους, και όταν τα ξανά δουν έχουν το πιο λαμπερό χαμόγελο.

Είναι κάποιες στιγμές που απλά σε θέλω δίπλα μου, που απλά σε έχω ανάγκη και προσπαθώ να φανταστώ την παρουσία σου. Μα δικαιωνομαι όταν επιστρέφεις. Όταν επιτέλους σε βλέπω απέναντί μου με σάρκα και οστά, όταν σε χαϊδεύω, σε φιλάω με πάθος και εύχομαι εκείνη μόλις τη στιγμή να σταματήσουν οι δείκτες του ρολογιού για να μην περάσει η ώρα.Να σε ζήσω, να σε χορτάσω, πράγμα ακατόρθωτο.

Μη ξεχνάς, όσα εμπόδια κι αν περάσουμε, πάντοτε θα  μας ενώνουν, δυναμώνοντας ό, τι έχουμε δημιουργήσει. Κάτι όμορφο, κάτι μοναδικό. Σ’αγαπώ!

 

Λυδία Π.

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s