Στα λάθη αναγνωρίζονται οι σωστοί φίλοι. @haveatea.gr

logotelikoaspro

 

haveateafriends.png

 

Βυθισμένη στον ωκεανό των σκέψεων μου, επιρρεπής στα ίδια, επαναλαμβανόμενα λάθη, τα ίδια, γνωστά πάθη που μόνο happy end δεν έχουν. Μαθαίνω επιτέλους ποια είμαι, τι αναζητώ, ποια είναι τα πρέπει και τα θέλω μου. Ποια βάζω πιο ψηλά και ποια αφήνω στην άκρη για μετά. Συνοδοιπόρος μου σ’ αυτό το μαγικό ταξίδι εσύ, βαδίζεις πλάι μου αμέριμνη. Καμιά φορά χάνεσαι, μα με σιγουριά σου φανερώνω το δρόμο.

Μ’ ακολουθείς παθητικά, πιστά. Δε θα ‘λεγα πως φοβάσαι. Ίσως και να ‘ναι έτσι, μα τουλάχιστον δε το δείχνεις. Το σκεπτικό σου ανεξήγητο. Βλέπεις, γι’ αυτό «δέσαμε». Τα δυο «δεν ξέρω» μας, οι δυο γλυκές αιώνιες αβεβαιότητες που κουβαλούσαμε στις πλάτες μας, δημιούργησαν μια γλυκιά εμπιστοσύνη.

Μια αλήθεια, μια επιβεβαιωμένη κατάσταση. Κάθε μου σκοτεινό σημείο αποκτά σιγά-σιγά φως, κάθε μου ανεκπλήρωτο όνειρο παίρνει μορφή. Κάθε σχέδιο υλοποιείται, ενώ, η ορολογία «φιλία» παύει να τρέμει σα λέξη στο μυαλό μου, σταματάει να ανησυχεί την καρδιά μου, δείχνει πια την καλή της μεριά.

Οι μήνες σταδιακά θα γίνονται χρόνια, και θα μας βρίσκουν μαζί. Κάθε γέλιο, κάθε αστείο, θα μας γυρίζει στα παλιά. Πίσω, σ’αυτό το βράδυ του Γενάρη. Με εμάς έτοιμες και πάνω απ’ όλα ικανές να δούμε το μέλλον παρέα. Και ‘γω, θα σου κρατώ το χέρι για να νιώθεις πως ποτέ δε θα ‘σαι μόνη. Θα περπατώ τυφλά στο πλάι σου, ανακαλώντας κάθε γλυκιά, αξέχαστη στιγμή…

 

Αθηνά

 

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s