Απελευθερώσου, τους ανεβάζεις τα νούμερα τηλεθέασης. @haveatea.gr

logotelikoaspro

 

haveateatvaddict.png

Βαδίζω ανάμεσα σε κτίρια και ανθρώπους, παρατηρώ τις κινήσεις τους, ακούω τα λόγια τους, τα ψέματα τους και τις αλήθειες τους. Είναι σαν νότες που δεν βγάζουν ήχο ή μπορεί να έχω απομονώσει τον κόσμο γύρω μου γιατί κουράστηκα να τους ακούω να μιλάνε για συναισθήματα χωρίς να έχουν νιώσει τίποτα αληθινό, τίποτα ατόφιο, τίποτα αγνό, τίποτα σε συναίσθημα με την σκληρότητα του στο έπακρο.

Προσηλωμένοι σε μια οθόνη που τους ταϊζει σκουπίδια. Σεξ, τηλεόραση, θρησκεία, ναρκωτικά και για τους πιο απαιτητικούς χρήστες αντικαταθλιπτικά και ψυχολόγους .Διαφημίσεις στα γιγαντιαία κτίρια που σφηνώνουν το λογότυπο τους στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Συνθήματα σβησμένα στους τοίχους από μπογιά λογοκρισίας. Η ζωή είναι ένα τρενάκι σε Λούνα Παρκ, με το που ανέβεις πρέπει να ξέρεις πως θα σε πηγαίνει πάνω κάτω αριστερά και δεξιά.

Μόλις κατέβεις ελπίζω να έχεις ευχαριστηθεί την βόλτα σου αλλά πραγματικά αυτό είναι το δεύτερο πράγμα που θα πρέπει να έχεις κάνει σε αυτή την βόλτα, το πρώτο είναι, ότι καθ’ όλη την διάρκεια της βόλτας δεν θα πρέπει να χάσεις το αίσθημα της ελευθερίας που μπαίνει στα πνευμόνια σου ούτε λεπτό. Αν απλά φαντάζεσαι ότι είσαι ελεύθερος, σταμάτα τώρα, τους ανεβάζεις τα νούμερα τηλεθέασης.

Ξύπνα το πρωί, πιες τον χάλια καφέ που θα φτιάξεις και ζήσε την μέρα σου, κάνε το άλμα πίστης που χρειάζεται και κατά την διάρκεια της πτώσης, χαμογέλα φαρδιά. Μετανιωμένε αυτόχειρα, τώρα είσαι ελεύθερος.

 

George

 

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s