Το άρωμα σου είναι παντού. @haveatea.gr

logotelikoaspro

 

haveateayoursmell.png

 

Πάλι ήπια και σκέφτομαι εσένα να με χαϊδεύεις. Να μου μιλάς γλυκά στο αφτί και να με κάνεις να κοκκινίζω. Τα θυμάμαι και συνειδητοποιώ πόσο ξέγνοιαστη με κάνεις να νιώθω. Θυμάμαι πώς είναι να χαμογελάς από ευτυχία. Νομίζω ότι εσύ ευθύνεσαι για τις πρώτες γραμμές που έχουν σχηματιστεί ήδη δίπλα στα χείλη μου αν και δεν το δικαιολογεί η ηλικία μου ακόμη.

Γραμμές που επισφραγίζουν τη χαρά στο πρόσωπό μου. Και καθώς οι ώρες και η επήρεια του αλκοόλ αρχίζει να φεύγει από το σώμα και το μυαλό μου ο καθρέφτης απέναντι από το κρεβάτι μου δείχνει δυο μάτια θλιμμένα. Μελαγχολούν όταν ξυπνάνε από τις αναμνήσεις. Γιατί μόνο εκείνες έμειναν πια. Όμως αν με ρωτήσεις θα σου πω, πως νιώθω τόσο τυχερή που ήρθες στη ζωή μου. Που ήρθες και τη γέμισες με αρώματα, πάθος και πολλές στιγμές αναλλοίωτες στο χρόνο.

Κι αν είναι το πέρασμά του γιατρικό εγώ λαβωμένη θέλω να παραμείνω. Να αφήσω τη πληγή ανοιχτή μήπως και βρεις τρόπο να τρυπώσεις πάλι. Γιατί αν τη κλείσω θα σε κλειδώσω σε ένα μικρό σεντούκι και θα σε κρατάω φυλαχτό. Μα εσύ ήσουν ο αέρας μου, η ιδέα που πάντα δέσποζε στα απόκρυφα μέρη του μυαλού μου και μόνο ελεύθερο θέλω να σε έχω. Ελεύθερο για να μου προσφέρεις ακόμη και τώρα που λείπεις.

Η μορφή σου είναι αυτή που δεν γυρνάει πίσω, η αίγλη σου είναι εδώ ριζωμένη και δεν θα φύγει ποτέ. Είναι αυτός ο μοναδικός τρόπος σου που καθήλωσε το μυαλό μου και τα μάτια μου στην ιδέα σου και μόνο κοιτούν εκστασιασμένα.

Υ.Γ. Κανείς δεν φεύγει αν δεν φύγει πρώτα από το μυαλό και τη καρδιά.

 

Βάσω

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s