Βρες κάποιον που θα φοβάται μην σε χάσει. @haveatea.gr

logotelikoaspro

 

haveateaunsure.png

 

Απορώ τι να είναι αυτό που αναζητάνε οι άνθρωποι. Ευτυχία, αγάπη ή λίγη αρμονία; Και αν τα βρουν κατά πόσο τα εκτιμούν; Τα κρατάνε ή ποτέ δεν είναι αρκετά για αυτούς; Τι γίνεται με αυτούς που αναζητούν συνέχεια την επιβεβαίωση; Τόσα ερωτήματα και λίγες οι απαντήσεις που θα πάρω.

Ίσως κάποιοι να μην έχουν μπει στη διαδικασία να σκεφτούν κάτι αντίστοιχο. Κι όμως αν βρεις κάποιο που φοβάται μην σε χάσει τότε μπορεί να σου προσφέρει όλα τα παραπάνω. Αυτοί οι άνθρωποι ξέρουν πώς να δίνουν και να δίνονται. Δένονται και γίνονται ένα με τον άλλον. Είναι από τους πιο θαρραλέους γιατί παρόλο που έχουν πέσει πολλές φορές βρήκαν τη δύναμη να σηκωθούν και να εμπιστευτούν ξανά τον κόσμο. Βρες κάποιον που φοβάται μην σε χάσει και ζήσε στα άκρα μαζί του. Δεν υπάρχει τίποτα σε δόσεις παρά μόνο ατόφια συναισθήματα και εμπειρίες πρωτόγνωρες. Η λέξη «συμβιβασμός» είναι άγνωστη στο λεξιλόγιό τους. Ή όλα ή τίποτα και όπου βγάλει. Βρες κάποιον που φοβάται μην σε χάσει μόνο αν είσαι έτοιμος να μείνεις και εσύ δίπλα του.

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για αυτούς από τις ψεύτικες ελπίδες και τις δόσεις χαράς. Ποτέ μην εκμεταλλευτείς τον φόβο τους για να ησυχάσεις το «εγώ» σου γιατί και το «εγώ» σου να ησυχάσει θα πρέπει να εξαγριωθούν οι τύψεις σου. Βρες κάποιον που φοβάται μην σε χάσει και ετοιμάσου να ζήσεις το αιώνιο γερά δεμένος μαζί του χωρίς να ψάχνεις τρόπους διαφυγής. Και αν κλειδωθείς μαζί του πέτα και το κλειδί. Δεν θα χρειαστεί να φύγεις ή μάλλον δεν θα θελήσεις να φύγεις από κοντά του.

Ο κόσμος μαζί του μοιάζει περισσότερο με παράθυρο παρά με κλειδαρότρυπα.
«Ο έρωτας όνομα ουσιαστικόν πολύ ουσιαστικόν, ενικού αριθμού, γένους ούτε θηλυκού ούτε αρσενικού, γένους ανυπεράσπιστου. Πληθυντικός αριθμός οι ανυπεράσπιστοι έρωτες. Ο φόβος, όνομα ουσιαστικόν, στην αρχή ενικός αριθμός και μετά πληθυντικός: οι φόβοι. Οι φόβοι για όλα από δω και πέρα. […] Κική Δημουλά

 

Βίκυ

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s