Οι Δίδυμοι και οι μεγάλοι έρωτες. #tasteyourzodiac

logotelikoaspro

 

haveateagemini.png

 

Ο Δίδυμος και οι μεγάλοι έρωτες. Έρωτες πλατωνικοί, έρωτες ατελείωτοι, έρωτες άνευ προηγουμένου. Ο Δίδυμος φροντίζει να διαθέτει όλο του το πάθος και τη τρυφερότητα στις σχέσεις του. Δε ξεχνά εύκολα και ξεχνιέται δυσκολότερα. Αν πέρασε ποτέ απ’ τη ζωή σου Δίδυμος, μπήκες με φόρα στο κείμενο αυτό, για να ψάξεις αυτό το κάτι παραπάνω που ποτέ δεν έμαθες για εκείνον, που ποτέ δε σε άφησε να δεις.

Ο Δίδυμος δε διστάζει, παρατηρεί λεπτομερώς, κι αν σου αρέσει, να είσαι σίγουρος πως θα το νιώσει στο δευτερόλεπτο στον αέρα που αναπνέετε. Άπαξ και του κάνεις εκείνο το πολυπόθητο «κλικ» – που σου εγγυώμαι πως με δυσκολία θα κερδίσεις- τα βήματα που ακολουθούν αφορούν μονάχα εκείνον. Θα σε πλησιάσει ύπουλα και εκεί που δεν τον προσέχεις, θα βρεθεί δια μαγείας δίπλα σου να σε παρατηρεί από πάνω μέχρι κάτω.

Άκρως εκδηλωτικός, ερωτιάρης και ερωτεύσιμος. Έχει κάτι στο βλέμμα του, κάτι στο χαμόγελο του, κάτι στον τρόπο που σου λέει πόσο του αρέσεις. Δε ξεχνιέται ένας Δίδυμος εύκολα. Σε κάνει να γελάς δυνατά, μα να νιώθεις δυνατότερα. Γεμίζει το μυαλό σου με εικόνες και στιγμές που όσες εμπειρίες κι αν περήφανα έχεις κατακτήσει, δεν έχεις ξανά ζήσει με άλλον. Ποτέ βαρετός, μουντός και κατσουφιασμένος. Το τεράστιο χαμόγελο του θα σου φτιάξει την ημέρα από το πρώτο κιόλας καλημέρα.

Συχνά διχασμένος, πράττει και κινείται σε όρια και περιορισμούς που εκείνος θέτει. Αν του φερθείς όμορφα, θα σου ανταποδώσει ομορφότερα, μα αν τον πειράξεις έστω και λίγο, θα ευχόσουν να μην τον γνώριζες ποτέ. Ζει πάντοτε για τις στιγμές, γι’ αυτό άλλωστε τις διασκεδάζει στο έπακρο. Τολμηρός, θαρραλέος και ικανός θέλοντας και μη. Άπαξ και πιάσει το χέρι σου μπροστά απ’ τον γκρεμό, μη διστάσεις να πηδήξεις μαζί του, ξέρει πως να πετάξει.

 

Νάσια

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s