Πάντα σε εσένα θα γυρίζω. @haveatea.gr

logotelikoaspro

 

haveateabacktoyou.png

 

 

 Νιώσε τα κείμενα μας, με φωνή! 

 

Έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να προσπαθεί να φύγει. Να τρέχει προς διάφορες κατευθύνσεις για να ξεφύγει από όλα όσα τον βασανίζουν. Από στιγμές, από καταστάσεις, από αδιέξοδα ακόμη και από ανθρώπους.

Λένε πως η φυγή δεν είναι λύση του προβλήματος. Μα έχω δει πολλά προβλήματα να μετατρέπονται σε ατομική βόμβα με έκρηξη τόσο μεγάλη που μπορεί να καταστρέψει τα πάντα σε μερικά μόλις δεύτερα.

Έτσι είναι οι άνθρωποι, μόλις στριμωχτούν λιγάκι, μόλις νιώσουν τις επιλογές να λιγοστεύουν και τη γη κάτω από τα πόδια τους να είναι ασταθής, εξαφανίζονται. Γίνονται καπνός, και μήτε τους είδατε. Φεύγουν χωρίς εξηγήσεις και πολλά λόγια, και αν ποτέ τους ξανά βρεις οι λέξεις τους θα είναι μετρημένες, γιατί δεν μπόρεσαν, δεν θέλησαν να μπουν σε καλούπια, να βολευτούν.

Όλοι μας φεύγουμε κάποια στιγμή, είτε επειδή φοβηθήκαμε, είτε επειδή δεν ταιριάξαμε και δεν μας βγήκε, είτε επειδή δεν αντέξαμε και μόνο στην ιδέα της δέσμευσης. Μα όπου και να πάμε, όσο και να μείνουμε, όσο και να λείψουμε, πάντα θα επιστρέφουμε εκεί όπου ανήκουμε.

Εκεί  που η αγκαλιά δεν μοιάζει με φυλακή, αλλά με το μαξιλάρι μας, εκεί που η μυρωδιά είναι τόσο οικεία που κάθε βαθιά ανάσα ηρεμεί τις σκέψεις σου όλο και πιο πολύ. Εκεί που δεν χρειάζεται να πεις πολλά, ούτε να εξηγήσεις γιατί χτύπησες την πόρτα στις 5 το χάραμα. Εκεί που μπορείς να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και να αποκοιμηθείς πάνω του. Εκεί που κουμπώνεις. Εκεί που ακόμη και το φιλί έχει τόση χημεία και το νιώθεις σε κάθε άγγιγμα. Εκεί που αγαπάς.

Πάντα εκεί θα επιστρέφεις. Κι αν για τους γύρω είναι άρρωστο, κι αν δεν είναι το ιδανικό, κι αν δεν είναι στα δήθεν νορμάλ πρότυπα τους. Για μένα είναι  όλα όσα θέλω. Όσα χρειάζομαι για να αντέχω. Είναι όσα φτιάχνουν αυτό που είμαι. Μην με ρωτάς γιατί γυρίζω σε σένα. Πάντα θα γυρίζω σε σένα. Γιατί σε εσένα ανήκω.

 

Σήλια

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s