Μία χώρα, χιλιάδες καλοκαίρια. @haveatea.gr

logotelikoaspro

 

haveateanatural.png

 

Μπήκε η άνοιξη και ένα κύμα αισιοδοξίας έρχεται να προστεθεί στην ατμόσφαιρα. Γεμίζει ο αιθέρας ευωδιές και χρώματα. Επηρεασμένος από όλες αυτές τις θετικές όψεις οι ελπίδες για νέες, χαρούμενες εμπειρίες αυξάνονται.

Η διάθεση των περισσοτέρων από εμάς αλλάζει όσο το καλοκαίρι πλησιάζει. Γεμίζει η μέρα σου φως. Φως που το νιώθεις και το γεύεσαι. Νομίζω ότι γίνεσαι πιο ανθρώπινος και γήινος καθώς έρχεσαι πιο κοντά με τη φύση. Τη βλέπεις να καλπάζει, βλέπεις το μεγαλείο της και το θαυμάζεις. Όσες φωτογραφίες κι αν τραβήξεις καμιά δεν μπορεί να αποδώσει την πραγματικότητα που απολαμβάνεις.

Κι όλα αυτά γιατί βρίσκεσαι στην Ελλάδα. Στη χώρα που χάρισε φως σε όλες τις άλλες. Κάτι σαν την πηγή που χαρίζει νερό σε όλους τους κατοίκους του χωριού. Μια χώρα που έχει ανάγκη τον ήλιο και ο ήλιος εκείνη. Μια πατρίδα που χαμογελάει ακόμη κι αν πάσχει. Κι αυτό γιατί πρώτα πάσχισε να αναδείξει το φως της. Τη δύναμή της. Όλα εκείνα που μπορούσε και μπορεί να διαθέσει. Μια Ελλάδα που κατάφερε να διεκδικείται από τόσες χώρες και πολιτισμούς που ξεχωρίζουν ανά το κόσμο.

Μια φορά ξάπλωσε στην άμμο κλείσε τα μάτια και νιώσε όλα αυτά που αγαπάς, τον ήλιο, το αεράκι και αφού χαθείς για λίγο στην αύρα τους θα καταλάβεις τη μαγεία που σου προσφέρει. Θα συνειδητοποιήσεις πόσο τυχερός είσαι να μένεις σε μια χώρα, που από μόνη της σου προσφέρει αυτά τα απλά πράγματα, τα οποία χρειάζεται η ζωή για να είναι όμορφη και γεμάτη.

 

Βάσω

 

 

 

 

 

#summer

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s