Ερωτεύσου τη ζωή. @haveatea.gr

logotelikoaspro

 

haveatealifelover.png

 

 

 

 Νιώσε τα κείμενα μας, με φωνή! 

 

Είδα τον κόσμο μου να καταρρέει σαν κακοστημένο πύργο από τραπουλόχαρτα, είδα τις σκέψεις μου να καταρρίπτονται σαν ντόμινο και είδα εμένα να είμαι αυτός που έριξε το πρώτο για να πέσουν τα επόμενα. Άκουσα τα ηχεία στους δρόμους να παίζουν κακόηχες μελωδίες, άκουσα πως οι τρίτοι κόσμοι έσβησαν από το χάρτη, άκουσα τα τύμπανα των πολέμων μέσα στα χαρακώματα να δίνουν το έναυσμα για επίθεση. Τι αισθήματα κι αυτά.

Πυρ κατά βούληση φώναζε ο πόνος κουμπωμένος και με αυτοπεποίθηση ξέροντας ότι έχει ως σύμμαχο την αλαζονεία. Άγγιξα πράγματα που δεν ήταν δικά μου κι όμως σαν δικά μου τα ένιωθα, σαν κλεμμένη κληρονομιά που είχαν αφήσει παιδιά κάτω από την γη βουτηγμένη στην αδικία και στον έρωτα. Άγγιξα την υδρόγειο και έκλεισα τα μάτια μου για να ταξιδέψω σε όλου του κόσμου τα απίθανα μέρη.

Γεύτηκα πίκρα και γλύκα, κάποιες φορές ταυτόχρονα κάποιες φορές κοσμοσυρροή συναισθημάτων και πως να απλουστεύσω τα λόγια μου γλυκιά μου για να κατανοήσεις αυτά που νιώθω, αυτά που ακούω, αυτά που αγγίζω κι αυτά που γεύομαι.

Ίσως σου φανεί χαζό αλλά αν κάποια στιγμή καταλάβεις το πόσο εύκολο είναι να ερωτευτείς τον κόσμο ίσως τότε καταλάβεις. Δες μέσα σε ένα ζευγάρι μάτια βαθιά μέσα τους και τότε θα ερωτευτείς τον κόσμο. Σου δείχνω τον δρόμο. Περπάτα με τις αισθήσεις σου.

 

George

 

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s