Αθεράπευτα ερωτευμένοι. @haveatea.gr

logotelikoaspro

 

haveateapassion.png

 

 

 Νιώσε τα κείμενα μας, με φωνή! 

 

Η αγάπη. Τόσο μικρή, αλλά τόσο μεγάλη. Τόσα συναισθήματα, μια άβυσσος. Αλλά πως δημιουργείται; Πώς ένας άνθρωπος μονάχα μπορεί να δημιουργήσει τόσους χτύπους στην καρδιά, τόσες πεταλούδες στο στομάχι;

Πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να σου προκαλεί τόσα πολλά; Φτερουγίσματα, ανησυχίες, πονοκεφάλους και πυροτεχνήματα. Πώς ένας άνθρωπος σε αλλάζει και σου προκαλεί τόσα ερεθίσματα; Όλοι μας αισθανθήκαμε έστω και μια φορά τέτοια ερεθίσματα. Ποτέ όμως δεν αναρωτηθήκαμε πως πραγματικά γεννούνται, από που προέρχονται, ποιος τα προξενεί και γιατί.

Ανεξήγητη η αγάπη. Πώς αγαπάς, πως ξέρεις ότι αγαπάς; Η επιθυμία να είσαι μαζί του, να τον νοιάζεσαι, να αφήνεις αβοήθητο το μυαλό σου να τρελαίνεται για χάρη του. Όμορφη η αγάπη. Σε κάνει χαρούμενο, χαμογελαστό, αθεράπευτα ερωτευμένο. Δύσκολη η αγάπη. Όταν δεν υπάρχει ανταπόκριση πάντα είναι δύσκολη, στην ζωή είναι όλα. Παντοτινή η αγάπη. Υπάρχουν οι άνθρωποι που θα αγαπάς και όταν φύγουν ή τυχών φύγεις εσύ, ανεξάρτητα το είδος της αγάπης που σας ενώνει.

Ούτως ή άλλως η αγάπη δεν είναι μόνο ερωτική. Δεν χρειάζεσαι έναν ερωτικό σύντροφο για να μάθεις να αγαπάς. Αν αγαπάς τον εαυτό σου, που είναι το πιο σημαντικό από όλα, θα έρθει και η αγάπη. Η αγάπη βρίσκει τον δρόμο της. Για αυτό να αγαπάς, κάνει καλό η αγάπη. Είναι φάρμακο μα και ναρκωτικό συγχρόνως. Απλά να μάθεις τη σωστή «χρήση» της αγάπης και όχι την εκμετάλλευση της. Μονάχα έτσι θα ‘σαι ο νικητής σε ένα παιχνίδι πολέμου και ειρήνης.

 

Λυδία Π.

 

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s