Οπλαποθήκη τα βαρυσήμαντα λόγια. @haveatea.gr

logotelikoaspro

haveatealosingsoulmates.png

Λάβαρα τα συναισθήματα πλέον, τους βλέπεις; Κλέβουν στιγμές και τις κρατάνε ομήρους. Μιλάνε λέγοντας λόγια, αερολογίες, πλεονασμούς. Αθετούν τις υποσχέσεις τους. Μέσα σε αυτές τις υποσχέσεις υπήρχαν κόσμοι ολόκληροι που γκρεμίστηκαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το περιμένεις όμως πλέον, πάντα το περιμένεις, τι περιμένεις;

Να ξεπροβάλλουν με θράσος εκείνοι που σε κοίταξαν βαθιά μέσα στα μάτια και είπαν λέξεις βαρυσήμαντες που δεν κατανοούσαν το μέγεθος τους. Δεν θέλω αντίποινα πλέον και δεν επιζητώ εκδίκηση. Μονάχα να τους φωνάξω δυνατά δύο-τρία λόγια, ξέρεις, από εκείνα που τους κάνουν να σωπαίνουν.

Δεν θέλω πολλά, απλά να τους δείξω πως καταστάλαξα για το «τις πταίει», να τους δείξω τι πραγματικά σημαίνει βαρυσήμαντο. Ένας έρωτας που στην ιστορία θα μείνει σαν την πρώτη φορά που τραγούδησαν οι κάτοικοι του Λίβερπουλ Μπιτλς, σαν την στιγμή που άλλαξε η ιστορία γιατί έσβησε το χαμόγελο του γελαστού παιδιού στην Ιρλανδία, την στιγμή που οι Σκωτσέζοι αποφάσισαν να διατηρήσουν για πάντα τις παραδόσεις τους έτσι και ο έρωτας που ζούμε να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά.

Πρωτοπορία, τρέλα συνδυασμένη με τύχη και αξίες ζωής. Μια υφήλιος ο έρωτας μας που δίνει φως στον φάρο της Αλεξάνδρειας για να μας δείχνει τους περαστικούς στην ζωή μας και να μας θυμίζει τι είναι σημαντικό. Έρωτας που χιλιόμετρα θα διανύσει με τα πόδια, μα και μετά από τόσο βάδην να θυμάσαι πως ποτέ δεν θα περπατήσει κάποιος μόνος του.

George

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s