Ακόμη να καταλάβεις πόσο σημαντικός είσαι; @haveatea.gr

logotelikoaspro

 

haveateaunforgettable.png

 

 

 

 Νιώσε τα κείμενα μας, με φωνή! 

 

Σταμάτα να με αποφεύγεις. Σε αποζητώ και έρχεσαι. Έλα κάτσε, λοιπόν μαζί μου για μια στιγμή κι ας μη μου μιλάς, αν δε θέλεις. Ίσα να σε νιώσω διπλά μου και φύγε. Μην έρχεσαι σαν ένας άλλος. Ποτέ άλλωστε δεν έκανες και δεν είπες πράγματα που δεν τα πίστευες. Μην το κάνεις ούτε τώρα.

Τη ξέρω τη πραγματικότητά μας και δεν εθελοτυφλώ σ’ αυτή. Ξέρω ότι μόλις ανοίξω τα μάτια μου τίποτα από όλα αυτά δεν θα έχει σημασία. Έχω τόσους γύρω μου να μου υπενθυμίζουν σχεδόν καθημερινά ποιο είναι το καλύτερο για μένα και τι πρέπει να κάνω. Όχι και εσύ. Εσύ είσαι η δύναμή μου. Ανέκαθεν ήσουν! Μη μου τη παίρνεις πίσω.

Είδες και στο παρελθόν ότι εμείς οι δυο δεν μπορούμε να είμαστε αποκομμένοι ο ένας απ’ τον άλλον. Ούτε το καλό το δικό μου να βρίσκεται μακριά από το δικό σου. Άσε τα πείσματα, τι είναι καλό για μένα και τι όχι. Εγώ είμαι καλά όταν βλέπω εσένα καλά. Σταμάτα να μου εμφανίζεσαι κατσούφης και σκεπτικός λοιπόν. Μην είσαι απόμακρος. Σ’ αγαπάω κι αυτό δεν αλλάζει όποιο κι αν είναι το παρόν μας. Όσα ζήσαμε, ό,τι κάναμε έχει μείνει εδώ για να μου θυμίζει τι όμορφο πράγμα είναι να αγαπάς και να αγαπιέσαι. Αλλά συνάμα και πόσο δύσκολο είναι.

Γιατί δεν ξε- αγαπάς ποτέ. Φτάνει να το νιώσεις. Αν συμβεί αυτό όσα κι αν κάνεις, όσα κι αν πεις δεν αλλάζει. Γι’ αυτό σου λέω, μη μου δείχνεις πώς στεναχωριέσαι που επιμένω σ’ αυτά, που νιώθω. Χαμογέλα μου γιατί το ξέρω ότι χαίρεσαι που ήμουν αυτό που τελικά επιζητούσες σε όλη σου τη ζωή. Είμαι εκείνη που δεν θα εγκατέλειπε ποτέ το πιο όμορφο και δυνατό κομμάτι που η ζωή μπορεί να της προσφέρει! Εσένα..

Για τον καθένα μας υπάρχει κάποιος που αποτελεί τον επόμενο κρίκο της αλυσίδας του. Τη φυσική του εξέλιξη. Συμπλήρωσε επομένως την ακολουθία του κύκλου και μη προσπαθείς να μου αποδείξεις πώς είσαι ένα αδύναμο κομμάτι της. Αντίθετα είσαι κάτι σαν το μεσαίο κρίκο που βοηθάει την αλυσίδα να φτάσει στο τέλος της και να κλειδώσει. Είσαι αυτό το αναπόσπαστο κομμάτι που δίχως αυτό τίποτα δεν θα είχε σημασία.

 

Βάσω

 

 

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s