Μη σκύβεις το κεφάλι μπροστά στις δυσκολίες. @haveatea.gr

logotelikoaspro

 

haveateatrouble.png

 

Στην ζωή σου, που να σου υπενθυμίσω πως δεν είναι μια ουτοπία, θα συναντήσεις πολλές δυσκολίες. Κανένας δεν θα σε προετοιμάσει για αυτές. Απλά θα έρθουν και θα σκάσουν ακριβώς μπροστά στα πόδια σου. Και εσύ θα πρέπει να αντιμετωπίσεις αυτά τα προβλήματα, γιατί δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς.

Δεν θα σου χρυσώσω το χάπι. Από ότι έχω καταλάβει, τίποτα δεν είναι εύκολο τελικά. Θα πρέπει να πολεμήσεις πολύ, τον ίδιο σου τον εαυτό κυρίως, για να βγεις νικητής μέσα από τον γολγοθά σου.  Γιατί αυτός που δυσκολεύει την ζωή σου, είσαι μονάχα εσύ και ο τρόπος που σκέφτεσαι. Γενικά, έχουμε την τάση να βυθιζόμαστε στα αρνητικά σημεία της καθημερινότητας μας. Όταν λοιπόν, θα έρθεις αντιμέτωπος  με ένα πρόβλημα, είτε μεγάλο είτε μικρό, όχι απλά πρέπει, αλλά επιβάλλεται να σταματήσεις να δίνεις τόσο πολύ σημασία στις αρνητικές πτυχές της ζωής.

Θα πρέπει να στηριχτείς στα πόδια σου, γιατί κανένας δεν θα είναι εκεί να σε υποστηρίξει, καλύτερα από ότι εσύ ο ίδιος μπορείς. Θα υπάρξουν στιγμές ,που θα θέλεις να κλαις όλη μέρα, απλά γιατί δεν μπορείς να δεχτείς πως όλο αυτό συμβαίνει σε εσένα, ένα ακόμα λάθος. Στιγμή παραπάνω μη σε αφήσεις να σε λυπηθείς επειδή βρίσκεσαι σε αυτή την δύσκολη θέση, και ούτε να εύχεσαι να ήσουν κάποιος άλλος, χρειάζεται. Γιατί εάν εσύ σε λυπάσαι, τότε μην περιμένεις να μην το κάνουν και οι άλλοι. Και δεν νομίζω, να θες να σε λυπούνται.

Θα υπάρξουν όμως και στιγμές, που θα θέλεις να απομονωθείς στο κρεβάτι σου, να αφήσεις την νωθρότητα να σε καταβάλλει. Άστο απλά να συμβεί, θα υπάρξουν και αυτές οι στιγμές, που θα χρειαστείς την ησυχία και την ασφάλεια που σου προσφέρει ο προσωπικός σου χώρος. Απλά, φρόντισε, να μην γίνει αυτός και ο τρόπος ζωής σου. Μην βολεύεσαι και μην βαριέσαι να ζήσεις την στιγμή. Εν τέλει  θα σου πάρει χρόνο να αντιμετωπίσεις και να δεχτείς τα νέα δεδομένα της ζωής σου. Μην το αφήσεις να σε ρίξει κάτω, νίκησε το.

Αξίζει να παλέψεις και να το ξεπεράσεις. Μην στερηθείς την καλή σου διάθεση γιατί απλά μια αναποδιά σου έτυχε. Στάσου με το κεφάλι ψηλά, και όλο θάρρος και πυγμή επέβαλλε στον εαυτό σου να συνεχίζει να ζει. Όσο εγωιστικό και αν είναι, η προτεραιότητα σου είσαι εσύ και κανένας άλλος. Όλοι χρειαζόμαστε τον χρόνο μας για να αντιληφθούμε κάποιες αλλαγές, πάρε και εσύ τον δικό σου χρόνο και προσαρμόσου. Μην ξεχνάς να αγαπάς, να ονειρεύεσαι, να χαμογελάς και πάνω από όλα να ζεις.

 

Νάσια Ν.

 

 

 

 

 

 

Μάθε περισσότερα για τη Νάσια!

 

white-background.png

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s