Μπορείς να δεις πολλά, απλά ακούγοντας. @haveatea.gr

logotelikoaspro

 

haveateajustlisten.png

 

 

 Νιώσε τα κείμενα μας, με φωνή! 

 

Έρχεται το βράδυ κι ανάβουν οι φανοστάτες, έρχονται καλοκαιρινές βροχές και νοσταλγούμε τον χειμώνα. Αντίθεση και πάμε και ακούμε και μιλάμε, κλείνουμε τα μάτια και βλέπουμε όλα όσα δημιουργεί η φαντασία μας, βλέπουμε όλα όσα μπορούν οι αόμματοι να δουν. Αυλαία και πάμε, τελειώνει και εσύ χειροκροτάς χαμογελαστός. Άλμα πίστης και πάμε, υψοφοβία και κρατά με από το χέρι, έλα να πέσουμε από το Έβερεστ της ματαιοδοξίας.

Ανάσα και πάμε, από την γέννα ως την φθορά, από το πρώτο παιδικό κλάμα έως στο γήρας στο πρόσωπο. Ευαισθησία και πάμε, στη σκληρότητα των καιρών αυτών, ευαίσθητη να είσαι κι όχι ευάλωτη και κλάψε και τραγούδα τους ψαλμούς τους λυπητερούς για τους σκληρούς αυτούς καιρούς. Έρωτας και πάμε, συμπεριφέρσου με αγάπη και στο κρεβάτι αφέσου του έμμετρου αυτού σκοπού, σαν σκόνη σε τυφώνα, σαν Νέα Ορλεάνη πνιγμένη αφέσου μαγεμένη σαν Αλίκη εμπνευσμένη από θαύματα παιδικού παραμυθιού.

Επανάσταση και πάμε, δέσε κόκκινο πανί να εξαγριώσεις τους ταύρους κι όταν αυτοί καταπάνω σου θα έρθουν, αγκάλιασε τους, συμφιλιώσου και διάβασε τους μια προσευχή. Ομοφυλοφιλία και πάμε, επανάσταση πάλι με ιερόδουλες στο πλάι να θυμίζουν στον καθένα εκεί έξω πως πρέπει να σέβεσαι καθετί το διαφορετικό. Πάθος και πάμε, εκφράσου με τρόπους και δέσε τους πόθους σε κοντάρι ψηλό που σαν σημαία περήφανη θα κυματίζει πάνω από το οχυρό σου και μεσίστια ποτέ δεν θα γίνει.

Τέχνη και πάμε, χόρεψε, τραγούδα, βάψε και γράψε οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι χωρίς ντροπή και ενδοιασμούς. Μέσα στα χρόνια αυτά που θα ζήσεις από την γέννα ως την φθορά να θυμάσαι πως αυτή που διάλεξες να ‘σαι μέσα σε άλλες καρδιές για πάντα θα χαραχτεί. Αυλαία και πάμε, χαμογέλα. Χαρούμενη πλέον. Χειροκρότα, είτε είσαι πέντε χρονών είτε δέκα, είτε ογδόντα, χειροκρότα ζεις ή έζησες μια ζωή και είσαι καταπληκτική.

 

George

 

 

 

 

Μάθε περισσότερα για τον George!

georgedarbinian.png

 

 

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s