Ένα γράμμα στον έρωτα. @haveatea.gr

logotelikoaspro

 

haveatealoveletter.png

 

Θεωρώ πως η ερώτηση «τι αγάπησα σε εσένα» δεν χρειάζεται να απαντηθεί. Είναι πράγματα αρκετά, ουσιώδη… σχεδόν χαριτωμένα! Το θέμα είναι τι έχω ανάγκη από εσένα. Δεν είναι κάτι που απαιτώ, απλά κάτι που αναζητώ.

Πράξεις αθόρυβες, πράξεις αγάπης. Πράξεις μικρές, καθημερινές, εφικτές. Να με αντέχεις στις υπερβολές μου. Υπερβολές σε όλες τις μορφές τους, όταν ζηλεύω, όταν σκέφτομαι παράλογα, όταν με κοιτάς γεμάτος απορία στα μάτια σου. Όταν παραφέρομαι και χάνω τον έλεγχο, όταν σε ρωτάω επίμονα αν με αγαπάς ενώ ξέρω ήδη την απάντηση και απλά θέλω να το ακούσω να μου το λες. Να με αγκαλιάζεις στις πιο δύσκολες στιγμές μου. Στιγμές που με επηρεάζουν, με ταλαιπωρούν, με στεναχωρούν.

Στιγμές που σε έχω ανάγκη και σε θέλω να με προστατέψεις από τα «τέρατα» και τις φοβίες μου. Να μου υπενθυμίζεις ότι όλα θα πάνε καλά και ότι τίποτα κακό δεν πρόκειται να συμβεί. Ότι θα είσαι εκεί για εμένα, να με αγαπάς, να με προσέχεις, να με προστατεύεις. Να με προσέχεις όταν θα χαθώ. Όταν θα χάνομαι στην άβυσσο σου, στα συναισθήματα σου, στις σκέψεις σου, στα όνειρα σου. Όταν θα χαθώ μαζί σου, να με προσέχεις. Όταν βγω ή ξεφύγω από τον δρόμο μου, φώναξε με. Να με κοιτάς γεμάτος έρωτα στα μάτια. Είναι το μέσο επικοινωνίας μας, όταν μιλάμε χωρίς να μας ακούει κανείς, χωρίς ψιθύρους,

Όταν από τα μάτια σου καταλαβαίνω συναισθήματα, που διστάζεις να πεις. Αλλά θέλω να μου τα λες, θέλω να τα ακούω, έχω ανάγκη να τα ακούω. Ίσως γίνομαι κουραστική και όλα αυτά που ζητάω να είναι πολλά, αλλά είμαι σίγουρη πως τα κάνεις όλα, αθόρυβα και καθημερινά. Ένδειξη αγάπης, με αυτόν τον τρόπο θα το χαρακτήριζα. Έχεις μοναδικούς τρόπους να την δείχνεις και ναι, αυτό είναι ένα πράγμα που αγάπησα σε εσένα. Σε ευχαριστώ για όλα τα παραπάνω και για όλα αυτά που έπονται στο μέλλον μας. Σε αγαπώ!

 

Λυδία Π.

 

 

 

 

Μάθε περισσότερα για τη Λυδία!

lydiapapavasileiou.png

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s