Αδέρφια από τύχη, φίλοι από επιλογή. @haveatea.gr

logotelikoaspro

 

haveateabestfriends.png

 

Αγαπημένε μου αδερφέ,

Όσα θέλω να σου πω είναι αμέτρητα, θα μου ‘παίρνε ώρες να γράψω για ‘σένα. Περιορίζομαι και σου ανοίγω την καρδιά μου. Τα 13 χρόνια που ζεις είναι για μένα τα ομορφότερα της ζωής μου. Αδερφός μου κατά τύχη. Κάθε μας στιγμή αξέχαστη, όλα τα λόγια που ειπώθηκαν χαραγμένα στη ψυχή μου αιωνίως.

Μεγάλωσα μαζί σου, και έφτασες να με ξέρεις πιο καλά από τον ίδιο μου εαυτό. Προβλέπεις αυθόρμητα κάθε μου κίνηση, στηρίζεις τα θέλω μου και πολεμάς γι’ αυτά. Θέλοντας να ‘μαι καλά, προσφέρεις αμέτρητες ώρες για ένα στιγμιαίο μου χαμόγελο. Δίνεις χρώμα στη βαρετή μου άχρωμη καθημερινότητά, μ’ έναν τρόπο ανεξήγητο και μαγικό. Μου μαθαίνεις κάθε μέρα ν’ αγαπώ. Πλάι σου ο πόνος απαλύνει, κι η χαρά γίνεται ευτυχία. Κάθε μου ατέλεια στα μάτια σου μοιάζει ωραία και ξεχωριστή, κάθε όμορφο σημείο μου ακόμη πιο ελκυστικό.

Αδερφούλη μου, μ’ ένα αληθινό σου χαμόγελο χαμογελά αυθόρμητα κι η ψυχή μου. Κάθε σου χαρά διπλή για μένα, και κάθε λύπη για μένα πιο επώδυνη. Όσα γράφω δεν αρκούν, θα μπορούσα ώρες αμέτρητες να μιλώ για σένα και για την αγάπη μου γι’ αυτή την όμορφη ψυχή. Σου αποδεικνύω έμπρακτα, πως μαζί μου θα υλοποιήσεις κάθε σου όνειρο, κάθε σκέψη σου θα παίρνει μορφή και κάθε «άπιαστο»  εύκολο για σένα.

Θα περάσεις μαζί μου ολόκληρη σου τη ζωή, και θα σε προσέχω όπως προσεχείς και ‘συ εμένα. Για σένα θα έκανα τα πάντα. Έχω χαράξει στην καρδιά μου τ’ όνομά σου, και η προτεραιότητα που κατέχεις σ’ αυτήν είναι αδιαπέραστη. Αδερφός κατά τύχη, φίλος από δική μου επιλογή. Κάθε μου πρόβλημα επιλύεται με μια σου μόνο αγκαλιά.  Έχουμε πολλά να ζήσουμε μαζί.

Είμαστε ακόμη στην αρχή, και με το χέρι στην καρδιά, σου υπόσχομαι να γράψουμε μαζί το τέλος.

 

Αθηνά

 

 

 

 

Μάθε περισσότερα για την Αθηνά!

athinakapsali.png

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s