Για εσένα, Ελένη. @haveatea.gr

logotelikoaspro

haveateahelen.png

Για εσένα Ελένη, που είσαι η χαρά της ζωής. Για την Ελένη της καρδιάς σου, την Ελένη που ‘χει κλέψει το μυαλό σου. Χαρούμενη, γλυκιά και πρόσχαρη. Η χαρά της ζωής ζωγραφισμένη σε ένα μόνο πρόσωπο, σε ένα χαμόγελο, σε ένα βλέμμα που σου προδίδει περισσότερα απ’ ότι το στόμα.

Για εκείνη την Ελένη, τη μοναδική σου φίλη, που μπήκε ξαφνικά στη ζωή σου και στην άλλαξε ριζικά. Με το νάζι της, τη τσαχπινιά της και το θάρρος της να λέει ακριβώς αυτό που πιστεύει. Ειλικρινής, ρεαλίστρια και «χύμα άνθρωπος». Θα σου φωνάξει πόσο σ’ αγαπάει, μα δε θα σου εκμυστηρευτεί ποτέ πόσο την πλήγωσες. Θα τη δεις απλά, σιγά-σιγά να απομακρύνεται από κοντά σου.

Για εκείνη την Ελένη που σου έκλεψε τις μέρες, τις ώρες και τα λεπτά της ζωής σου, έτσι απρόσμενα και απρόβλεπτα, όπως συνηθίζει να κάνει. Για εκείνη την άκρως ερωτεύσιμη γυναίκα, που δεν σου έκρυψε λεπτό τι θέλει, πως το θέλει και γιατί το θέλει. Για εκείνη την απροκάλυπτα εθιστική φωνή, εκείνη τη μεγάλη αγκαλιά της κι εκείνα τα λαμπερά μάτια της που σου φώναζαν ξανά και ξανά πόσο σε εκτιμούσαν.

Για την Ελένη που σου έλειψε μια και καλή με τη φυγή της. Γιατί η ζωή, για να περνά και να ρέει λιγάκι πιο όμορφα σε αυτόν τον κόσμο, έχει ανάγκη από λίγη δόση τρέλας και μόνο μια Ελένη μπορεί να σου τη δώσει. Για την Ελένη που σε έκανε να την αγαπήσεις στο μέγιστο όσο κι αν δεν πίστευες ποτέ πως θα τα καταφέρει.

Νάσια

Μάθε περισσότερα για τη Νάσια!

nasiakarabatsaki.png

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s