«Έχω κολλήσει μαζί σου.» @haveatea.gr

logotelikoaspro

 

haveateayouremycrash.png

 

 

 Νιώσε τα κείμενα μας, με φωνή! 

 

Σίγουρα έχει υπάρξει κάποια περίοδος της ζωής σου, κάποιοι μήνες, ίσως και χρόνια που είχες κολλήσει  με ένα συγκεκριμένο άτομο. Το έβλεπες ως το πιο όμορφο άτομο επάνω στον πλανήτη και με ένα του χαμόγελο, μια του κουβέντα πετούσες στα σύννεφα. Ακόμα και αν έβλεπες πως δεν υπήρχε ιδιαίτερη ανταπόκριση, εσένα δεν σε ένοιαζε γιατί το μυαλό σου ήταν κολλημένο εκεί, όλη μέρα, όλη νύχτα.

Έχεις περάσει ώρες ατέλειωτες με το να αναλύεις τις κινήσεις και τις κουβέντες του «κολλήματος» σου. Μπορεί να ήταν κάτι τόσο απλό, όμως στο μυαλό σου το μεγαλοποιούσες με αποτέλεσμα να χαίρεσαι μόνος σου και να πετάς στα σύννεφα. Κάθε φορά που τον βλέπεις η καρδιά σου κοντεύει να σπάσει, υπάρχει μια αμηχανία, μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και η συμπεριφορά σου αλλάζει απότομα χωρίς να το καταλαβαίνεις εσύ. Οι κινήσεις σου γίνονται σπασμωδικές και τα μάτια σου δεν ξεκολλάνε από πάνω του.

Δυστυχώς το μυαλό μας παίζει περίεργα παιχνίδια και δεν μας αφήνει να ηρεμήσουμε. Ξέρω, είναι πολύ άσχημο συναίσθημα και όλο αυτό το παιχνίδι σου ρίχνει την ψυχολογία κατακόρυφα.  Γενικά το να σκέφτεσαι πάρα πολύ και να υπεραναλύεις καταστάσεις και γεγονότα μπορεί να σου δημιουργήσει ένα κενό μέσα σου και μια στεναχώρια από το πουθενά και χωρίς κύριο, ουσιαστικό λόγο.

Δίνουμε τόση δύναμη στο «κόλλημα» μας και την ξοδεύουμε από τον εαυτό μας. Πηγαίνουμε στα μέρη που συχνάζει για μία δήθεν τυχαία συνάντηση, μαθαίνουμε τα πάντα για αυτόν από το ζώδιο του μέχρι ποιο είναι το αγαπημένο του χρώμα. Ακόμα και αν αυτός δεν ξέρει τίποτα για εμάς και δεν τον νοιάζει να μάθει, εμείς τα ξέρουμε όλα. Αναλωνόμαστε στις ίδιες σκέψεις και καταλήγουμε πάντα σε ένα μόνιμο «γιατί».

Γιατί; Μήπως γιατί φταις εσύ; Γιατί δεν βλέπεις τι πραγματικά αξίζεις; Υπάρχει κάποιος εκεί έξω που θέλει να μπει στην ζωή σου, που θέλει να σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο και εσύ μένεις και κρατάς μέσα στην καρδιά σου και στο μυαλό σου άτομα που δεν σε έχουν ρωτήσει ποτέ αν είσαι καλά. Που δεν έχουν μπει ποτέ στον κόπο να σου προτείνουν να πάτε για έναν καφέ, να σου στείλουν ένα απλό μήνυμα.

Tόσα «αν» που κρύφτηκαν πίσω από ένα χαμόγελο και στην συνέχεια έγιναν δάκρυα. Τόσες κατηγορίες στον εαυτό σου χωρίς να φταις εσύ. Αν το σκεφτείς όμως ίσως να μην φταίει ούτε αυτός. Ίσως να φταίνε οι συγκυρίες.

Όλα αυτά δεν είναι έρωτας. Είναι απλά ένα κόλλημα, ένα απωθημένο.

 

Σήλια

 

 

 

 

Μάθε περισσότερα για τη Σήλια!

siliasalaga

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s