Θα ‘ρθω να σε βρω. @haveatea.gr

logotelikoaspro

 

haveateamissyou.png

 

 

 Νιώσε τα κείμενα μας, με φωνή! 

 

Έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου, σε κάτι αφηρημένες στιγμές της ημέρας, να σε σκέφτεται. Συνήθως πέφτοντας πάνω σε κάποια παλιά μας φωτογραφία, σε κάποια δημοσίευσή σου ακόμη και σε πράγματα σου.

Βλέπεις ποτέ δεν αρνήθηκα πως ήσουν ένα μεγάλο κομμάτι μου. Και δεν μπόρεσα, ίσως δεν θέλησα να σε σβήσω. Βασικά, αυτό ήταν και το μεγαλύτερο ελάττωμα μου. Σου είχα τόσο μεγάλη αδυναμία, που ότι και να έκανες το παρέβλεπα ή το δικαιολογούσα με χίλιους δυο τρόπους, φτάνοντας σε σημείο να στα έχω συγχωρέσει όλα. Δεν έμεινε τίποτα μέσα μου για σένα, παρά μόνο αγάπη.Από αυτές που βλέπουμε στις ταινίες, τόσο μεγάλη που μπορεί να χωρέσει πολλά σωστά και λάθη.

Πολλές φορές προσπαθώ να θυμηθώ το χαμόγελο σου, αυτό το χαμόγελο που με έκανε να τα ξεχνάω όλα, ή τα μάτια σου, τόσο βαθιά, τόσο σκοτεινά που έφτανε ένα βλέμμα για να νιώσω ανίκητη. Άλλες φορές αναρωτιέμαι για την ζωή σου, πως είσαι, που είσαι, ποια είναι τα όνειρα σου τώρα και ποιες οι συνήθειες σου, αν άλλαξες απόψεις και ιδέες και αν ακόμη αναζητείς να βρεις την αλήθεια πίσω από κάθε σου πιστεύω.

Εγώ βλέπεις άλλαξα, και έβαλα την ζωή μου σε σειρά, και τόλμησα να κυνηγήσω τα όνειρα μου, άλλαξα συνήθειες και καθημερινότητα και δεν δειλιάζω πια. Έβγαλα βλέπεις το αντράκι που πίστευες πως έχω μέσα μου και δεν φοβάμαι τίποτα πια. Έκανα όλα όσα έλεγες πως θα κάναμε μαζί. Μα κανένα δεν με γέμισε. Δεν ήταν όπως το φανταζόμουν βλέπεις χωρίς εσένα εκεί.

Και πάλι αφήνω τις σκέψεις μου να φέρουν τη φωνή σου. Πόσο μου έχει λείψει η φωνή σου. Πέρασε καιρός βλέπεις και το να σε αντικρίσω ξανά μοιάζει με μακρινό όνειρο. Πάντα σου έλεγα πως στο τέλος θα είμαστε μαζί, και γελούσες με τόση σιγουριά πως θα γίνει το αντίθετο. Μα εγώ δεν γελούσα.

Ακόμη κι αν χρειαστεί να αλλάξουμε, πόλεις και χώρες, θα σε βρω. Κάποια μέρα, κάποια στιγμή, θα σε ξανά βρω και θα είναι σαν να μην σε έχασα ποτέ. Πάντα έλεγες πως μπορώ να γυρίσω τον κόσμο τούμπα μα στο τέλος θα πάρω αυτό που θέλω. Και δεν τελείωσε καρδία μου, γιατί σε θέλω και αν δεν σε έχω, δεν έχει τέλος.

 

Σήλια

 

 

 

 

Μάθε περισσότερα για τη Σήλια!

siliasalaga

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s