Τα όνειρα σβήνουν. @haveatea.gr

logotelikoaspro

 

haveateadreamer.png

 

Η άσφαλτος καίει, κόμποι στον λαιμό ασφυκτικά δεμένοι φτιαγμένοι από συναισθήματα. Όνειρα σβήνουν, μου είχαν πει, να το θυμάμαι. Κάθε φορά που τρώω τα μούτρα μου, έχοντας πάρει φόρα από τα σύννεφα, το θυμάμαι. Ένας έκπτωτος που έχασε τα φτερά στην πτώση και μαθαίνει να ζει προσγειωμένα.

Προσεγγίζω το άγνωστο για να ανακαλύψω κάτι καινούριο, ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα για εμένα. Ψάχνω από εδώ, ψάχνω από εκεί παντού τα ίδια. Όνειρα σβήνουν ίσως όχι παράλληλα με την ελπίδα, ίσως κάποιες φορές αυτόνομα και μεμονωμένα… σβήνουν όμως. Πονάει πιο πολύ όταν φτάνει η στιγμή που νομίζεις ότι θα πραγματοποιηθεί και τότε χάνεται σαν άμμος στην Σαχάρα.

Ονειρεύεσαι και πάλι ξανά και ξανά μέχρι να πετύχεις τουλάχιστον ένα και ποιος είπε ότι είναι κακό να αποτυγχάνεις; Ο δρόμος που έχεις κάνει για να φτάσεις μέχρι εκεί θα πρέπει να σε κάνει περήφανο, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής να μην ξεχνάς πως η δίψα δεν αποτελεί απόδειξη ύπαρξης της πηγής, απλά είναι αυτή που σου δίνει το κίνητρο να προχωρήσεις. Μην κρατάς πισινές, βίωσε το στο έπακρο. Όνειρα σβήνουν και όνειρα ανάβουν επίσης. Όνειρα τόσο λαμπερά που φωτίζουν το σύμπαν τα βράδια που κοιμάσαι.

Δεν είναι στόχοι, είναι όνειρα. Δεν θα πω ούτε τα μισά σε κανέναν από αυτά που ονειρεύτηκα, όταν με δουν με μια γαλήνη αποτυπωμένη στο πρόσωπο μου, θα ξέρουν ότι είμαι τα όνειρα μου. Μη φοβηθείς τον ονειροκρίτη, γιατί είτε μεγάλο είτε μικρό το όνειρο, κανείς δεν μπορεί να βαθμολογήσει την χαρά που θα σου δώσει όταν αυτό γίνει πραγματικότητα. Θα σε βρω, μια μέρα θα σε βρω.Ο Λειβαδίτης είχε πει: Αιώνες τώρα χτυπώ τον τοίχο και κανείς δεν απαντά, αλλά ξέρω πως πίσω από τον τοίχο κρύβεται ο Θεός γιατί μονάχα αυτός δεν απαντά ποτέ. Ο Φραγκίσκος κίνησε, κράτησε την ταπεινότητα του μαζί σου.

 

George

 

 

 

 

Μάθε περισσότερα για τον George!

georgedarbinian

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s