Χιλιάδες άνθρωποι – κενές ματιές. @haveatea.gr

logotelikoaspro

 

haveatea-freesoul-bynikos.png

 

Ήσουν νευρική και χαλαρή συνάμα. Ένα τσιγάρο, σύμβολο της ανησυχίας, στο χέρι σου και ένα ποτό στο άλλο εξηγούν την ανάμεικτη αυτή κατάσταση. Έχει βραδιάσει μα η ζέστη που αχνίζει απ’ τα τσιμέντα δεν βοηθάει και πολύ.

Γύρω σου όμοιες με εσένα φιγούρες, μόνες ή ζευγάρια, κουνάνε τεμπέλικα το κορμί τους στο ρυθμό της μουσικής. Λερώνουν σαν αδέσποτα το προαύλιο με τη στάχτη από τα στριφτά τους, κι ας ήθελαν τόσο να ήταν δάκρυα και όχι αποκαΐδια αυτά που πέφτουν χάμω. Φοβούνται να κλάψουν.

Εσύ, που αγωνιάς για τις πανελλήνιες και βγήκες να ξεσκάσεις. Ο τύπος που τριγυρνά φρικαρισμένος ξεφυσώντας. Ερωτική απογοήτευση μάλλον. Εγώ, που σας χαζεύω σιωπηλά. Διαφορετικές αφετηρίες, κοινές ανάγκες. Πρέπει να μιλήσουμε. Όταν τα βλέμματα συναντιούνται όμως, τα κεφάλια γυρνάνε γρηγορότερα από ένα πετάρισμα του ματιού. Κάτι τόσο εύκολο φαντάζει αδύνατο.

Προσπάθησε! Τα λίγα άτσαλα δευτερόλεπτα αμηχανίας μπορούν να φέρουν χαμόγελα ·να ξυπνήσουν πρωτόγονα συναισθήματα ανιδιοτελούς επαφής. Ανιδιοτέλεια, μια ανάσα στην κοινωνία του πάρε – δώσε. Παίρνεις μια βαθιά αναπνοή και κάνεις το πρώτο βήμα. Ανακούφιση..

 

Νίκος

 

 

 

 

Μάθε περισσότερα για τον Νίκο! 

sidelik_2.png

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s