Όσοι πληγώνονται, νιώθουν. @haveatea.gr

logotelikoaspro

 

haveatea-hurt-bysilia.png

 

Δεν θα πετύχεις πολλά άρθρα μου να μιλάνε για όσα δεν τόλμησα να πω. Παρόλα αυτά άνθρωπος είμαι και εγώ, κι αν πολλές φορές φαίνομαι σκληρή ή δίνω μια εντύπωση απάθειας είναι επειδή δεν τολμώ να αποκαλύψω τα όσα αισθάνομαι.

Ναι λοιπόν, υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι, που ενώ αισθάνονται τόσα για κάποιον, δεν τολμούν ποτέ να του τα αποκαλύψουν. Προτιμούν να μείνουν στην ασφάλεια της σιωπής, επειδή ο φόβος της απόρριψης είναι μεγαλύτερος από τον εγωισμό τους. Προστατεύουν στη ουσία τον εαυτό τους από τον πόνο του να νιώθεις λίγος.

Και πριν όλοι εσείς οι ‘τολμηροί’ γελάσετε ή υποτιμήσετε ένα τέτοιο άτομο, λέγοντας τις κλασικές υποκοριστικές ατάκες σας κοιτώντας το υπεροπτικά, σκεφτείτε. Πόσοι από εσάς προτιμήσατε να παίξετε με την τακτική του όλα ή τίποτα; Και πόσες φορές βγήκατε κερδισμένοι.

Βλέπεις δεν είναι για όλους εύκολο να πέφτουν και να ξανά σηκώνονται τινάζοντας ήσυχα τη μπλούζα τους. Βλέπεις δεν είναι όλοι οι άνθρωποι άφθραρτοι. Πολλές φορές και οι πιο δυνατοί κάνουν πίσω. Γιατί οι άνθρωποι εκεί έξω αγάπη μου δεν χαρίζουν σε κανέναν. Πυροβολούν τον ευάλωτο χωρίς πολύ σκέψη και τύψεις. Κι ακόμη κι αν τα χέρια σου είναι γεμάτα μόνο αγάπη, δεν θα λυπηθούν. Θέλει όμως τόλμη. Θέλει θάρρος, και δύναμη να παραδέχεσαι πως δεν είσαι σαν αυτούς. Πως εσύ ακόμη έχεις την ικανότητα να νιώθεις. Και ας μην το γνωρίζουν, κι ας μην το μάθουν ποτέ. Ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι για λίγους. Για όσους μπορούν να δώσουν και το τελευταίο τους κομμάτι.

Και αν ανήκεις στους ανθρώπους που γεμίζουν εύκολα πληγές. Μην ντρέπεσαι για αυτό. Οπλίσου με όσα έχεις μέσα σου και μπες στη μάχη. Ποιός είπε πως ο έρωτας είναι μόνο καρδούλες και λουλούδια;

 

Σήλια

 

 

 

 

Μάθε περισσότερα για τη Σήλια!

siliasalaga

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s